Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Sāksies Eiropas čempionāts

Sāksies Eiropas čempionāts
17.03.2008 17:59

0

Šodien Eindhovenas pilsētā Nīderlandē sāksies Eiropas čempionāts peldēšanā 50 metru baseinā, kur startēs arī mūsu labākais peldētājs liepājnieks Romāns Milosalvskis. Vēl nesen – pagājušā gada beigās – Romāns Miloslavskis Eindhovenā startēja Nīderlandes atklātajā čempionātā, kura ļoti solīdā konkurencē (piedalījās tādi leģendāri peldētāji kā pasaules rekordists Pīters van den Hogenbands un kanādietis Brents Haidens) liepājnieks izcīnīja otro vietu, turklāt sasniedza jaunu Latvijas rekordu savā kroņdistancē 200 metros brīvajā stilā – viena minūte un 48,85 sekundes.

Vai arī šoreiz Eindhovenā mūsu zelta zivtiņai izdosies sasniegt ko līdzīgu? Grūti spriest, jo kopš Eiropas čempionāta īsajā celiņā nopietnos mačos viņš nav startējis, ja nu vienīgi Baltijas valstu čempionātā, kur konkurence nebija liela.

Šis ir olimpiskais gads, un ceļazīmi uz Pekinu nodrošinājis arī liepājnieks, kā saka paši sportisti, tūlīt pēc iepriekšējās olimpiādes beigām jau sākas gatavošanās nākamajam pasaules lielākajam sporta forumam, tiesa, parasti lielākais darbs treniņos tiek paveikts gadu pirms olimpiskajām spēlēm. Tātad tagad Miloslavskim fiziski vajadzētu būt pilnīgi gatavam sasniegt labus rezultātus. Pēdējos treniņus pirms izbraukšanas uz Nīderlandi liepājnieks aizvadīja Rīgā un viņš atzina, ka ar fizisko formu viss esot kārtībā. Atšķirībā no iepriekšējiem Eiropas čempionātiem šoreiz Miloslavskis piedalīsies tikai divās disciplīnās. Tā teikt, iesildīšanās šodien būs starts 100 metru peldējumā uz muguras, bet jau rīt Romāns koncentrēs visus spēkus galvenajai disciplīnai – 200 metru brīvā stila priekšsacīkstēm, kurās gan liepājniekam ļoti nopietnu konkurenci sastādīs divi Krievijas sportisti, pēc kuru rezultātiem spriežot, Miloslavskim būs jāpeld tuvu savam personīgam rekordam, lai kvalificētos pusfinālam, iespējams, bet pat vēl ātrāk.

Miks Kuncītis,
“Kurzemes Vārds”

Eiropas čempionātā Eindhovenā Romāns Miloslavskis koncentrēsies vienīgi 200 metru brīvā stila peldējumam.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz