Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Priekšā cīņa par bronzu

Priekšā cīņa par bronzu
08.04.2008 22:49

0

Atslēgvārdi

Otrdien Latvijas Sieviešu basketbola līgā SK “Liepājas metalurgs” savā laukumā aizvadīja otro pusfināla spēli ar “Cēsu” komandu un zaudēja ar 54:99 (22:29, 6:29, 7:24, 19:17). Jau pirms pusfinālsērijas bija skaidrs, ka šie mači vairāk līdzināsies formalitāšu kārtošanai, jo ne “Liepājas metalurgs”, ne arī “Avantis/Turība” reāli nespēj izrādīt nopietnu pretestību attiecīgi “Cēsu” un “TTT/Rīgas” komandām, kas šajā sezonā ir ievērojami spēcīgākas par pārējām vienībām.

Atšķirībā no iepriekšējās spēles Cēsīs šoreiz mūsu basketbolistes pirmās desmit minūtes laukumā cīnījās vairāk nekā cienīgi un cēsiniecēm nemaz tik viegli punkti nenāca. Tiesa, jāatzīst, ka abu komandu treneri jau no paša sākumā itin bieži variēja ar sastāvu un vienlaicīgi labākie spēki laukumā viešņām šīs spēles gaitā bija tikai uz īsu brīdi.

Pēc veiksmīgi aizvadītās pirmās ceturtdaļas pretinieces mobilizēja aizsardzību, un ilgu laiku liepājniecēm tā izrādījās nepārvarama. Kā zināms, ja ir organizēta spēle aizsardzībā, tad parasti arī uzbrukumā klājas vieglāk, tā bija arī šoreiz, kad Cēsu basketbolistes vienā acumirklī bija iekrājušas 30 punktu pārsvaru, kas turpināja strauji pieaugt arī otrā puslaika pirmajā pusē, kad laukumā dominēja ātra spēle abu komandu izpildījumā. Mača beigu daļā gan mūsu meitenes ar neatlaidīgu cīņu neļāva viešņām sasniegt simts punktu robežu un, precīzāk darbojoties uzbrukumā, spēja pēdējo ceturtdaļu uzvarēt. Rezultatīvākā liepājnieču rindās bija Sabīne Niedola ar 23 gūtiem punktiem.

Cīņā par bronzu pirmo maču “Liepājas metalurga” basketbolistes aizvadīs 13.aprīlī Rīgā, kur sacentīsies ar “Avantis/Turības” basketbolistēm, kas otrajā pusfinālsērijā tikpat pārliecinoši zaudēja komandai “TTT/Rīga”.

Miks Kuncītis,
“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz