Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

RSU izvērsīs praktiskas studentu apmācības Liepājas slimnīcā

RSU izvērsīs praktiskas studentu apmācības Liepājas slimnīcā
Foto: Aigars Prūsis
04.06.2015 12:14

BNS

Rīgas Stradiņa universitāte (RSU) 5.jūnijā parakstīs sadarbības memorandu ar Liepājas pilsētas domi, kas paredzēs studiju procesam nepieciešamās praktiskās darbības izvēršanu Liepājas reģionālajā slimnīcā un kopīgus projektus veselīga dzīvesveida popularizēšanā, aģentūru BNS informēja RSU Komunikācijas departamenta direktors Edijs Šauers.

Memorands ar Liepājas domi tiks parakstīts pulksten 12.30 RSU. Lai parakstītu memorandu, universitātē ieradīsies Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks izglītības, kultūras un sporta jautājumos Vilnis Vitkovskis. Savukārt RSU memoranda parakstīšanā pārstāvēs rektors Jānis Gardovskis.

Parakstot memorandu, puses vienojas ilgtermiņā paplašināt un nostiprināt sadarbību ar universitātes un domes darbību saistītos virzienos, bet it sevišķi izglītībā, zinātnē, kultūrā, sportā, veselīga dzīvesveida popularizēšanā, kā arī sabiedrības labklājības un veselības veicināšanā.

Puses apņemas arī detalizētāk vienoties par studiju procesam nepieciešamās darbības izvēršanu Liepājas pilsētas ārstniecības iestādēs, tajā skaitā Liepājas reģionālajā slimnīcā. Tas nozīmē veidot kopīgas aktivitātes studentu un rezidentu teorētiskajā un praktiskajā sagatavošanā, tādējādi palīdzot pašvaldībai piesaistīt arī jaunos medicīnas speciālistus darbam pašvaldības ārstniecības iestādē.

Rīgas Stradiņa universitāte 2015.gadā atzīmē 65 dibināšanas gadadienu un 25 gadus ārvalstus studentu uzņemšanai. RSU deviņās fakultātēs līdzās ar medicīnu saistītajām studijām jau 16 gadus ir iespējams apgūt dažādas modernas sociālo zinātņu programmas. RSU šobrīd studē 7120 studenti, to skaitā, 1475 pastāvīgi ārvalstu studenti.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz