Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“PROMO Cash&Carry” ienāk Liepājā

“PROMO Cash&Carry” ienāk Liepājā
Foto: publicitātes
30.09.2016 10:18

liepajniekiem.lv

Distribūcijas un vairumtirdzniecības uzņēmums “Sanitex” šonedēļ uzsāk specializētā veikala “PROMO Cash&Carry” būvniecību Liepājā, Parka ielā 11, informē “PROMO Cash&Carry” mārketinga vadītāja Irina Cvetkova. Šis būs jau piektais šāda tipa veikals “PROMO Cash&Carry” tirdzniecības tīklā un vienīgais Kurzemes reģionā.

SIA “Sanitex” valdes loceklis Kārlis Ābele pastāsta, ka līdz ar veikala atklāšanu, kas paredzēta 2017. gada pavasarī, Liepājas pilsētā tiks nodrošinātas aptuveni 35 jaunas darba vietas. Vairāk nekā 3000 kvadrātmetru lielajā tirdzniecības zālē tiks izvietotas aptuveni 12 000 dažādas preces – pārtikas preces, atdzesēti un saldēti produkti, augļi, dārzeņi, dzērieni, profesionālā ķīmija, trauki, dzīvnieku barība, plašs vīna un stipro alkoholisko dzērienu klāsts, kā arī Premium klases produkti, kas reti ir atrodami citās tirdzniecības vietās, kā, piemēram, dažādu valstu garšvielas, eksotisko dzīvnieku gaļas produkti, saldēti konditorejas izstrādājumi, arī bezglutēna, vairāk kā 100 craft alus veidi no visas pasaulēs un daudzas citas preces pilnam biznesa nodrošinājumam.

Kā norāda I.Cvetkova, tiks izbūvēta arī plaša autostāvvieta ar nojumi.

”Promo Cash&Carry” aicina darbā kvalificētus darbiniekus – tirdzniecības vadītājus, datoru operatorus, preču iepircējus, noliktavas pārziņus, mārketinga un informācijas speciālistus, kasierus, zāles darbiniekus, krāvējus un drošības speciālistus. Personāla sastāva formēšana notiks pakāpeniski.

”PROMO Cash&Carry” ir specializēto veikalu tīkls Baltijā, kas savu darbību aizsāka 1997. gadā Lietuvā. Šobrīd tirdzniecības tīklā ir 15 veikali, no tiem 10 Lietuvā, kopš 2011. gada 4 veikali Latvijā – Rīgā, Valmierā un Daugavpilī, kā arī 2015. gadā tika atklāts pirmais ”Promo Cash&Carry” Igaunijā.

”Cash&Carry” klienti ir juridiskas personas – mazumtirdzniecības uzņēmumi, individuālie komersanti, restorāni, kafejnīcas, viesnīcas, biroji, mācību iestādes, pašnodarbinātās personas, ražošanas uzņēmumi u.c.

Specializēto veikalu ”PROMO Cash& Carry” apgrozījums 2015.gadā bija vairāk kā 26 milj. eiro. ”Promo Cash&Carry” tīkls ietilpst ”Sanitex” uzņēmumu grupā, kuras kopējais apgrozījums Latvijā 2015. gadā pārsniedza 270 milj. eiro. ”Sanitex” ir lielākais distribūcijas un vairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijas un Baltijas tirgū. Galvenie darbības virzieni ir ātras aprites preču tirdzniecība t.sk. mazumtirdzniecība, HoReCa un biroja apgāde, loģistikas un merčendaizinga servisa nodrošināšana un citi pakalpojumi.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz