Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Izsludina otro projektu konkursu ar Hipotēku bankas atbalstu

Izsludina otro projektu konkursu ar Hipotēku bankas atbalstu
14.04.2009 16:19

Liepājas Novada fonds ar Hipotēku bankas atbalstu izsludina projektu konkursu Liepājas pilsētas un rajona biedrībām, nodibinājumiem un iedzīvotāju neformālajām grupām par apkārtējās vides labiekārtošanas un uzlabošanas pasākumiem. Konkursa mērķis ir uzlabot Liepājas pilsētas un rajona sabiedrības dzīves kvalitāti, sakārtojot apkārtējo vidi un veidojot to pievilcīgu ikvienam iedzīvotājam un pilsētas viesim.

Konkursā var tikt atbalstītas daudzveidīgas sabiedriskā labuma iniciatīvas apkārtējās vides sakārtošanā saistībā ar dažādiem vides objektiem, kultūrvēsturiskiem  objektiem, tūrisma objektiem un aktivitātēm, vides sakopšanas pasākumiem, bērnu un jauniešu brīvā laika pavadīšanas iespējām.

Projektu iesniegšanas termiņš ir 15. maijs. Projektu aktivitātes var tikt uzsāktas 2009. gada 1. jūnijā un ilgt līdz 31. decembrim.

Projektu konkursa kopējais finansējums ir 3500,00 LVL. Viena projekta maksimālās izmaksas nedrīkst pārsniegt 500,00 LVL. Iesniedzējam jānodrošina līdzfinansējums 10% apmērā no kopējām projekta izmaksām mantas, naudas vai brīvprātīgā darba veidā.

Projektu konkursa nolikums un pieteikuma anketa pieejama internetā www.lnf.lv sadaļā programmu apraksti, vai pa e-pastu [email protected]. Kvalitatīvai projektu pieteikumu sagatavošanai pieejamas individuālas konsultācijas pa telefonu 63422788 vai 26808351 (Aiga)

Šajā projektu konkursā īpaši aicinām piedalīties Liepājas rajonā darbojošās biedrības, kā arī iedzīvotāju neformālās grupas – ja vismaz 3 iedzīvotāji spēj vienoties par kopēju mērķi, tad šis ir īstais laiks gūt atbalstu savām idejām.

Liepājas novada fonds ir vietējās filantropijas organizācija, kura piesaistītos līdzekļus projektu konkursu veidā nodod Liepājas pilsētas un rajona iedzīvotājiem viņu iniciatīvu realizēšanai. Šis ir fonda otrais projektu konkurss sadarbībā ar Hipotēku un zemes banku.

Liepājas Novada fonda preses dienests

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz