Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Vilnītis aiziet no LTRK

Vilnītis aiziet no LTRK
Foto: liepajniekiem.lv
06.12.2017 07:09

"Kurzemes Vārds"

AS “Liepājas papīrs” prezidents, pilsētas domes deputāts Jānis Vilnītis, gatavojoties nākamgad pārņemt pilsētas vadības grožus, nolēmis atteikties no amatiem Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamerā. Viņš atstājis LTRK Kurzemes padomes vadītāja posteni, kā arī turpmāk vairs nedarbosies LTRK “lielajā” padomē.

“Lēmums saistīts ar to, ka, darbojoties politikā, man nākuši klāt daudzi pienākumi, un nākamgad to būs vēl vairāk. Līdz ar to es atsakos no tiem pienākumiem un amatiem, kurus vairs nespēšu savienot. Jo es nevarēšu strādāt pašvaldības vadībā, vienlaikus vadot uzņēmēju biedrību,” apliecināja J. Vilnītis.

Sagaidāms, ka nākamvasar viņš atstās arī “Liepājas papīra” prezidenta amatu.

Par savu pēcnācēju LTRK Kurzemes padomē un biedrības “lielajā” padomē J. Vilnītis ieteicis Talsu uzņēmēju, SIA “Krauzers” valdes priekšsēdētāju Andi Araku. Vakar A. Araks jau ievēlēts par LTRK Kurzemes padomes vadītāju.

J. Vilnītis šo amatu pildīja aptuveni trīs gadus. “Jaunajam vadītājam Kurzemi atstāju sakārtotu. Biedru skaits mums ir viens no lielākajiem, klāt nākuši daudzi jauni pakalpojumi un produkti”.

LTRK apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mikro, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. Biedru skaita ziņā LTRK ir lielākā uzņēmēju nevalstiskā organizācija, tā apvieno vairāk nekā 2000 biedru, tajā skaitā uzņēmumus, nozaru asociācijas, pilsētu uzņēmēju klubus un citas uzņēmēju apvienības.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz