Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Noslēdzas Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja jubilejas mēnesis

Noslēdzas Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja jubilejas mēnesis
30.07.2006 11:41

0

Atslēgvārdi

Visu jūliju Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs jūlijā svinēja savu 10 gadu pastāvēšanas jubileju, dāvājot liepājniekiem un pilsētas viesiem iespēju pārbaudīt savas zināšanas par Liepāju un Liepājas rajonu konkursā ”Cik labi Tu pazīsti Liepājas rajonu?”, apmeklēt bezmaksas ekskursijas un balsot par sev tīkamāko floristu konkursa – izstādes ”Viss tūrismam” darbu.

Nīcas pagasta atpūtas kompleksā ”Klajumi” notika jubilejas mēneša rezultātu apkopojums un konkursu uzvarētāju sveikšana. Pasākuma sākums notika laikā, kad noslēdzās velobrauciens no Liepājas uz Nīcu – pēdējā no jubilejas mēnesī piedāvātajām bezmaksas ekskursijām, kurā ir aicināts piedalīties ikviens aktīvās atpūtas cienītājs.

Konkurss ”Cik labi Tu pazīsti Liepāju?”

Visu mēnesi katru darba dienu ikvienam Liepājas mājas lapas apmeklētājam bija iespēja piedalīties Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja rīkotajā konkursā ”Cik labi Tu pazīsti Liepāju?”. Konkursā kopumā piedalījušies 92 dalībnieki, no tiem 22 – visās četrās konkursa kārtās.
Pirmajās konkursa kārtās balvas jau ir saņēmuši Ēriks Hūns, Edgars Bunka, Anita Veita, Agija Nikovska un Zane Jundze.
Šobrīd ir skaidrs, ka maksimālais iespējamais punktu skaits netiks iegūts un mēneša balvas ieguvēju noteiks izloze starp dalībniekiem ar vienādu punktu skaitu. Mēneša uzvarētājs balvā saņems ceļojumu ar mikroautobusu divām personām pa Liepājas rajonu gida pavadībā.

Bezmaksas ekskursijas

Jubilejas mēnesī Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs liepājniekiem un pilsētas viesiem piedāvāja bezmaksas ekskursijas zinošu gidu pavadībā. Ir notikušas 6 ekskursijas Liepājas tūrisma piedāvājuma iepazīšanai.
Pirmā nedēļa tika veltīta Liepājas arhitektūrai un interjeriem. Velga Lāce vadīja ekskursiju par arhitektūras stiliem Liepājā, savukārt Gunārs Silakaktiņš iepazīstināja ar Liepājas pilsētas vēsturiskajiem interjeriem. Tieši G. Silakaktiņa vadītā ekskursija guva vislielāko atsaucību, tajā piedalījās 19 interesenti. Militārajam tūrismam veltītajā nedēļā stundu garu ekskursiju par ostas militāro mantojumu vadīja Juris Raķis.
Trešā nedēļas nogale bija ekskursijām visbagātākā. Marina Vikaine iepazīstināja ar vasarnīcu apbūvi Liepājas kūrortā. Nīna Bistrova aicināja doties stundu garā velobraucienā, lai iepazītu Karostas piedāvājumu. Savukārt Gints Eisters piedāvāja iespēju vizināties ar laivu pa Karostas kanālu.
Vakar Nīcas gids Imants Pāvels aicināja doties velobraucienā ”Starp jūru un mežu no Liepājas uz Nīcu”. Šī būs pēdējā no Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja jubilejas mēneša bezmaksas ekskursijām. Brauciena sākums bija plkst.10 Jūrmalas parkā pie pieminekļa bojā gājušajiem jūrniekiem un zvejniekiem. Velobrauciena noslēgumā atpūtas kompleksā ”Klajumi” bija iespēja baudīt uz ugunskura gatavotu zupu. Bija arī aizvadītā jubilejas mēneša rezultātu apkopojums un konkursu uzvarētāju sveikšana.

Floristu konkurss – izstāde ”Viss tūrismam”

Visu mēnesi Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja telpās rotā konkursam – izstādei ”Viss tūrismam” iesniegtie Liepājas floristu darbi. Konkurss tika rīkots ar mērķi noformēt biroja skatlogus par godu 10 gadu jubilejai.
Konkursā ar saviem darbiem piedalās floristu kopa ”Āķgalnieces”, ziedu dizaina studija ”Liepzars” un SIA ”Liepājas orhideja”. Visu konkursa norises laiku par sev tīkamāko darbu varēja balsot ikviens biroja apmeklētājs. Par konkursa uzvarētāju ir kļuvis SIA ”Liepājas orhideja” darbs ”Vēja zvani”, saņemot 43% no saņemtajām balsīm. Uzvarētāji balvā tiks Liepājas rajona košumdārzu apmeklējums.
Konkursa darbi vēl līdz 30.jūlijam ir apskatāmi biroja telpās Rožu laukumā 5/6.

Evija Ozoliņa,
Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja Projektu un mārketinga speciāliste

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz