Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Biedrības namā atklās Ainaram Virgam veltītu fotoizstādi

Biedrības namā atklās Ainaram Virgam veltītu fotoizstādi
Foto: Publicitātes
01.04.2019 10:47

liepajniekiem.lv

4. aprīlī plkst. 18 Liepājas latviešu biedrības nama foajē tiks atklāta Ainara Virgas 55 gadu jubilejas izstāde ”Virga in action”, kurā fotogrāfa Aigara Hibnera spilgtākajos, notvertajos mirkļos atainots mūziķa skatuves dzīves laika posms gan no festivāla ”Liepājas Dzintars” laikiem, gan šogad, portālu informēja SIA ”Liepājas latviešu biedrības nams” sabiedrisko attiecību speciāliste Amanda Anna Millere.

Senākās no fotogrāfijām uzņemtas laikā, kad Liepājā notika viens no kādreiz lielākajiem Latvijas rokmūzikas festivāliem ”Liepājas Dzintars”, kurš savā pastāvēšanas laikā uz savas skatuves pulcēja vairākus Latvijā atpazīstamus mūziķus. Izstādē būs vērojams plašs laika posms no festivāla laikiem līdz pat šim brīdim. Papildu fotogrāfa gadu gaitā notvertajiem mirkļiem izstādes atklāšanas pasākumā interesentiem būs iespēja aplūkot fotogrāfijas no mūziķa personīgā arhīva, kā arī vērot dažādu koncertu videomateriālus, kas piešķirs izstādei neierastu noskaņu.

Par izstādē aplūkojamo A. Virga atklāj: ”Esmu cilvēks, kuram nepatīk lieki runāt. Man patīk ar pēc iespējas mazāk pateiktiem vārdiem izteikt pēc iespējas vairāk, to dara arī fotogrāfijas, jo tās nepasakot neko atklāj to, kas tajā brīdī valdījis uz skatuves. Šī fotoizstāde ir piemērs tam, ka rokenrols nav miris.”

A.Virga lielu sava mūža daļu veltījis mūzikai un šobrīd mūziķis atpazīstams kā vairāku populāru dziesmu autors un solists, kurš muzicējis dažādās grupās, to skaitā grupā ”Līvi”. Savas profesionālās karjeras kontā mūziķim ir tādas atpazīstamas un rokmūzikas piekritējiem iemīļotas dziesmas kā ”Dzimtā valoda”, ”Dzelzsgriezējs”, ”Es karājos tavā bizē”, ”Nezāles neiznīkst”, kā arī citas. Šobrīd A. Virga turpina savu profesionālo karjeru uzstājoties dažādos pasākumos un 2014. gadā izdeva savu pirmo solo albumu ar nosaukumu ”Dziesmas par dzīvi un mīlestību”.

Izstāde Liepājas latviešu biedrības namā būs apskatāma no 4. aprīļa līdz 28. aprīlim. Ieeja izstādē bez maksas. 

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz