Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Pilsēta dimdēs un dunēs

Pilsēta dimdēs un dunēs
17.07.2019 07:15

"Kurzemes Vārds"

Atslēgvārdi

Pirmdien agri no rīta Jūrmalas parka apkaimē bija novērojama intensīva kravas automašīnu satiksme, kas plūda stadiona “Daugava” virzienā. Ar vairākiem desmitiem fūru uz turieni tika vesti materiāli un tehnika iespaidīgajai skatuvei, uz kuras sestdien kāps grupa “Prāta vētra”.

“2019. gads grupai “Prāta vētra” ir jubilejas gads, kas nozīmē, ka Liepājas koncertā varam gaidīt gan torti, gan svecītes, gan kādu negaidītu apsveikumu,” iepriekš vēstīja grupas menedžments.

Vakar LTV raidījumā “Rīta Panorāma” mūziķi atklāja, ka sestdien gaidāmajā koncertā Liepājā piedalīsies arī grupa “Instrumenti”, Aija Andrejeva un “Mazais princis”.

“Prāta vētras” koncerts Liepājā ir daļa no grupas “Skārda bungu tūres”, kas pagājušā gada vasarā aizvadīta piecās Latvijas pilsētās un noslēdzās Mežaparkā, kopumā pulcējot vairāk nekā 120 tūkstošus skatītāju.

Vakar atpūtniekiem Jūrmalas parkā aiz stadiona “Daugava” žoga pavērās milzīgās skatuves aprises. Iepriekš mediji vēstīja, ka skatuves augstākais punkts sasniedz 22 metru augstumu, bet tās platums ir ap 60 metriem. Skatuves tapšanā iesaistīti aptuveni simts tehnisko darbinieku.

Vakar pie stadiona ieejas darbojās ūdenssūknis, lai iesūknētu ūdeni balastos, kas nostiprinās skatuves konstrukcijas, skaidroja SIA “OC Liepāja” valdes loceklis Raivo Špaks.

“Visi darbi norit atbilstoši plānam,” pauda Liepājas Kultūras pārvaldes vadītāja vietnieks Nauris Lazdāns, norādot, ka skatuvei lielā mērā jābūt gatavai jau ceturtdienas vakarā, piektdienas rītā iecerēti vēl pēdējie darbi, bet vakarā sāksies koncerta mēģinājums. Tā laikā nepiederošas personas stadionā iekļūt nevarēs, taču mēģinājumu, visticamāk, labi varēs dzirdēt Jūrmalas parka apkaimē. “Skaidrs, ka pilsēta dimdēs un dunēs,” atzīmēja N. Lazdāns.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz