Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājniece Marija Lauva no Rīgas atved bronzu

Liepājniece Marija Lauva no Rīgas atved bronzu
Foto: Publicitātes
10.02.2020 10:05

liepajniekiem.lv

No 7.līdz 9.februārim Rīgā norisinājās LTS kausa 2.posms U12 vecuma grupai. Liepājas Tenisa sporta skolas audzēkne Marija Lauva izcīnīja 3.vietu, portālu informēja ”Liepājas Tenisa sporta skola” direktors Elans Zīverts.

Liepājas Tenisa sporta skolu šajās sacensībās pārstāvēja Bogdans Kozlovs, Matīss Ozoliņš-Pese, Timo Tikums, Marija Lauva, Sabīne Vaidere, Anna Azarova un Elizabete Marta Hamitova.

Zēnu konkurencē Timo Tikums diemžēl nespēja pārvarēt kvalifikācijas sacensību kārtu, savukārt Bogdans Kozlovs un Matīss Ozoliņš-Pese sacensības uzsāka jau pamatturnīrā. Matīss Ozoliņš-Pese pamatturnīra 1.kārtā piedzīvoja zaudējumu ar 2.numuru izsētajam Armandam Airem (ACB/VL tenisa skola) ar 0-6 1-6, bet Bogdans Kozlovs 1.kārtā ar 6-3 6-1 pārspēja Ilju Maļejevu (Revers’96-TK). Cīņā par pusfinālu Bogdans ar 4-6 0-6 atzina ar 3.numura izsētā Ričarda Dzirkala (Ādaži TC) pārākumu.

Meiteņu konkurencē ar kvalifikācijas sacensībām turnīru iesāka Elizabete Marta Hamitova, taču neiekļuva pamatturnīrā. Marija Lauva, Sabīne Vaidere un Anna Azarova sacensības uzsāka ar pamatturnīru. Sabīne Vaidere 1.kārtā ar 6-2 6-2 pārspēja Kseniju Zuravlovu (Rēzeknes BJSS), bet cīņā par pusfinālu ar 3-6 1-6 tika atzīts ar 4.numuru izsētās Stefānijas Bolēvicas (Event Lab) pārākums. Tikmēr Anna Azarova 1.kārtā ar 6-0 6-1 viegli iekļuva 2.kārtā, pārspējot Rusni Donelaiti (Event Lab). Taču cīņā par pusfinālu pret ar 2.numuru izsēto Odetu Panasu (Tennis Pro Academy) Anna piedzīvoja zaudējumu ar 2-6 1-6. Savukārt, Marija Lauva turnīrā tika izsēta ar 3.numuru. 1.kārtā Marija ar 7-5 6-0 guva uzvaru pār Margaritu Noviku (Denisa Pavlova TS). 2.kārtā ar 6-2 6-0 tika pārspēta Keisija Bērziņa (Tennis Pro Academy). Finālā Marija ar 3-6 3-6 piekāpās Odetai Panasai (Tennis Pro Academy), tādējādi Marijai bija jāturpina sacensības cīnoties par 3.vietu. Ar 7-5 6-1 pār Stefāniju Bolēvicu (Event Lab) Marija Lauva nodrošināja sev 3.vietu LTS kausa 2.posmā U12 vecuma grupai.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz