Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Papildināts – Sveic Liepājas dzimšanas dienā dzimušos mazuļus

Papildināts – Sveic Liepājas dzimšanas dienā dzimušos mazuļus
19.03.2010 14:19

Liepājas Domes priekšsēdētājs Uldis Sesks apmeklēja Liepājas Reģionālo slimnīcu, lai sveiktu Liepājas 385. dzimšanas dienā – 18. martā dzimušos mazuļus un viņu vecākus.

Šogad pilsētas dzimšanas dienā pasaulē nākuši vēl nepieredzēti daudz jaundzimušo – trīs meitenes un trīs puikas. Mazie liepājnieki tradicionāli saņēma no mēra dāvanā Liepājas simbolu – lauvēnu, tikko iznākušo svētku izdevumu ”Liepājas vēstules”, kā arī dāvanu kartes mazuļu pūriņa papildināšanai.

Jaunās māmiņas liepājnieces Irina Ļubimova, Aija Pusaudze, Natālija Pašina kopā ar savām ģimenēm priecājas par dēliņu piedzimšanu, bet Inga Mētra, Evija Zverbule un Inga Mihailova auklē meitiņas. Ar vislielāko svaru – 3,734 kg piedzimusi Ingas Mētras meitiņa, bet lielākais puika ir Irinas Ļubimovas dēliņš – 3,720 kg. Viens no mazuļiem ir trešais bērns ģimenē, divi – otrie, bet trīs – pirmdzimtie.

Pirmais bērniņš piedzimis 18. martā uzreiz pēc pusnakts, otrais – plkst. 7.15, bet pārējie četri nākuši pasaulē vakara pusē – laikā, kad notika pilsētas dzimšanas dienai veltītais koncerts.

Pašlaik Liepājā dzīvo 188 tieši 18. martā – Liepājas dzimšanas dienā – dzimuši liepājnieki. Viņu starpā ir arī kāds dvīņu pāris, divi no šiem liepājniekiem šogad nosvinējuši 85. jubileju, bet trijiem apritēja viens gadiņš. Pašvaldība visiem 188 šogad arī nosūtīja apsveikumus dzimšanas dienā pa pastu.

Gunta Jākobsone,
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz