Piektdiena, 19. aprīlis Vēsma, Fanija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas slimnīcā jau 55 kovidpacienti

Liepājas Reģionālajā slimnīcā ārstējas jau 55 pacienti ar diagnozi Covid-19, no tiem 4 atrodas Intensīvās terapijas un anestezioloģijas nodaļā, jo ir smagā stāvoklī.

Liepājas slimnīcā jau 55 kovidpacienti
Foto: pixabay.com
21.01.2021 17:31

Agnese Kuplēna

"Kurzemes Vārds"

Slimnīcas pārstāve Indra Grase gan nesniedz detalizētāku informāciju par to, cik no šiem pacientiem ir tieši liepājnieki.

“Pieejamo gultas vietu skaits Covid-19 pacientiem slimnīcā pagaidām ir pietiekošs. Nodaļu pārprofilēšana un gultas vietu skaita palielināšana notiek pakāpeniski, atbilstoši situācijai. Ja turpināsies palielināties to Covid-19 pacientu skaits, kurus būs nepieciešams ievietot slimnīcā, tad tiks nodrošinātas vēl papildus vietas,” paskaidro I. Grase.

Pašreiz Covid-19 pozitīvie pacienti tiek izvietoti Iekšķīgo slimību nodaļā, nesen pārprofilētajā stacionārajā Fizikālās terapijas un rehabilitācijas nodaļā, bet papildus tam pacienti tiek izolēti atsevišķās palātās citās nodaļās, ievērojot visus epidemioloģiskās drošības pasākumus.

Divi izolatori izvietoti arī Vispārējā bērnu slimību nodaļā, bet Intensīvās terapijas un anestezioloģijas nodaļā papildus atvērtas vēl sešas gultas vietas pacientiem ar smagu slimības gaitu.

Pēdējās diennakts laikā Liepājā klāt nākušas vēl 20 jauni Covid-19 inficētie, redzams Slimību profilakses un kontroles centra mājas lapā.

Seši saslimušie reģistrēti Grobiņas novadā, kā arī vēl pa vienam Covid-19 pacientam konstatēts Aizputes un Durbes novados.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz