Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Maijā būs tradicionālā Veselības nedēļa

Maijā būs tradicionālā Veselības nedēļa
13.04.2011 06:57

Tradicionālā Veselības nedēļa Liepājā šogad notiks maijā. Kā jau ierasts pēdējos gados, tā krietni pārsniegusi vienas nedēļas robežas. Šogad tā norisināsies no 2. līdz 19. maijam. Šā gada Veselības nedēļas devīze būs “Par veselīgu liepājnieku!”.

Veselības nedēļas ievads būs jau 29. aprīlī, kad no pulksten 12 līdz 16 pie tirdzniecības nama “Kurzeme” notiks plašs informatīvs pasākums un “Veselības tirdziņš”, kura laikā ikviens varēs saņemt informāciju gan par Veselības nedēļas pasākumiem, gan par iespējām ikdienā rūpēties par savu veselību. “Veselības tirdziņā” tā organizatori aicina piedalīties uzņēmumus un pašnodarbinātās personas, kas piedāvā veselīgu pārtiku vai cita veida dabīgu produkciju, kas pozitīvi ietekmē cilvēku veselību. Sīkāku informāciju var saņemt un pieteikties pa tālr. 63489278 pie “Kurzemes” mārketinga speciālistes Dainas Vanagas. Veselības nedēļas organizatori informē, ka piedalīšanās šajā tirdziņā būs bez maksas.

Veselības nedēļas laikā iedzīvotāji atkal varēs bez maksas nodot analīzes cukura, holesterīna, triglicerīdu līmeņa noteikšanai, konsultēties ar speciālistiem, vairāk iepazīt aktīvu un veselīgu dzīvesveidu. Būs arī citas aktivitātes, par kurām sīkāk “Kurzemes Vārds” informēs, tuvojoties Veselības nedēļai.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz