Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Graujošs panākums JAHL sezonas ievadā. “Liepājas SSS” ar 6:2 uzvar “Pirāti/Ogre Juniors” komandu

Kamēr “Optibet” hokeja līgas komandas vēl briest jaunajai sezonai, tikmēr Latvijas hokeja otrā ešelona jeb Jaunatnes attīstības hokeja līgas pirmās cīņas aizvadītas jau augusta nogalē. “Liepājas SSS” pirmo maču aizvadīja savā laukumā pret “Pirātiem/Ogres Junioru” un pārliecinoši uzvarēja ar 6:2 (1:1, 3:0, 2:1).

Graujošs panākums JAHL sezonas ievadā. “Liepājas SSS” ar 6:2 uzvar “Pirāti/Ogre Juniors” komandu
Foto: "Liepājas SSS"
01.09.2021 06:00

Jānis Mandeiks

"Kurzemes Vārds"

Atslēgvārdi

Šosezon pirmajā, proti, Junioru attīstības hokeja līgā, piedalās 11 komandas, un to vidū par uzvaru cīnīsies arī “Liepājas SSS”. Komandas galvenais treneris šajā sezonā būs Edgars Brancis, kurš no 2009. līdz 2013. gadam pārstāvēja “Liepājas metalurgu”, bet pēdējā pieturvieta 35 gadus vecajam speciālistam bija “Kurbads”.

Sezonas pirmajā mačā liepājnieku vārtu drošība tika uzticēta Patrikam Bērziņam, bet arī viņš nebija glābējs, kad ogrēnieši 13. minūtē realizēja skaitlisko vairākumu. Perioda izskaņā “Optibet” līgas rūdījumu izgājušais Rihards Ričards Fomins pēc Rodrigo Strautiņa piespēles panāca neizšķirtu.

Laukuma saimniekiem veiksmīga izvērtās otrā perioda otrā puse, kad mūsējie astoņu minūšu laikā nolauza pirātu pretestību. Kurzemniekiem ar precīziem metieniem izcēlās Roberts Augustiņš, Renārs Kamergrauzis un Ēriks Novickis. Noslēdzošā perioda sākumā viesi jau pēc nospēlētām 23 sekundēm atjaunoja nelielu intrigu, bet laukuma saimnieki atbildēja ar diviem goliem, rezultātu padarot par graujošu. Otros vārtus mačā guva Augustiņš, bet punktu mačam pielika lietuvietis Eimants Noreika, kuram pūrā šajā spēlē arī divas rezultatīvas piespēles.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz