Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Papildināts – “Liepājas lauvas” uzvar “Jūrmalas sports/Fēnikss” basketbolistus

Papildināts – “Liepājas lauvas” uzvar “Jūrmalas sports/Fēnikss” basketbolistus
05.12.2006 20:12

0

Atslēgvārdi

Otrdien pie kārtējā panākuma Latvijas Basketbola līgā tika BK “Liepājas lauvas”, kas savā laukumā pārliecinoši pieveica komandas “Jūrmalas Sports/Fēnikss” basketbolistus – 104:68 (30:18, 24:23, 19:19, 31:8). Mačā, ko nedaudz veiksmīgāk iesāka viesi, liepājnieku treneris Armands Misus, kā jau pēdējās spēlēs ierasts, pamatpieciniekā laukumā sūtīja arī jaunos – bez Klāva Ansona, Mareka Jureviča un Mārtiņa Luika jau pašā ievadā spēlē iesaistījās Imants Auznieks un Mārtiņš Provizors. Cīņas pirmajās minūtēs abas komandas savus uzbrukumus lielākoties centās izspēlēt līdz groza apakšai, kur viesiem saimniekoja Jānis Ramma, bet mūsējiem jau pieminētie K.Ansons un M.Provizors.

 Minimālu pārsvaru jūrmalniekiem izdevās nosargāt tikai uz īsu brīdi, jo jau pēc nospēlētām nepilnām četrām minūtēm iniciatīva pilnībā piederēja liepājniekiem, kas, sekmīgi darbojoties aizsardzībā, pamazām audzēja pārsvaru, ceturtdaļas izskaņā panākot jau vairāk nekā desmit punktu handikapu. Nākamās desmit minūtes pagāja daudz līdzīgākā cīņā, un viesi bija krietni aktivizējušies, tomēr, lai arī dažubrīd viņiem bija pa spēkam samazināt rezultāta starpību, pirmais puslaiks, kurā laukumā jau bija paguvuši pabūt visi mūsu vienības basketbolisti, izņemot Jāni Graudiņu, kurš joprojām dziedē traumu, beidzās zem lauvu zīmes – 54:41.

Pēc pārtraukuma laukumā bija vērojams pamatīgs haoss liepājnieku izpildījumā, ko pretiniekiem itin labi izdevās izmantot – nedaudz vairāk nekā divu minūšu laikā viesi guva desmit bezatbildes punktus un vēlāk arī panāca izlīdzinājumu – 56:56. Uzreiz pēc tam sekoja liepājnieku atbilde – mūsējie, izvirzījušies vadībā ar 64:60, vairāk nekā desmit minūtes neļāva viesiem gūt nevienu punktu, kamēr paši uzbrukumā, ar brīžam apskaužamu metienu precizitāti, grozu apšaudīja gan no tālās, gan tuvās distances. “Liepājas lauvu” izcīnītās uzvaras prieku vairo arī tas, ka visu spēles laiku laukumā atradās kāds no mūsu jaunajiem basketbolistiem. Rezultatīvākais mūsējo rindās bija Māris Citskovskis ar 22 punktiem, bet Vaira Pusaudža kontā 20.

Nākamo maču liepājnieki aizvadīs 12.decembrī izbraukumā, kad tiksies ar komandas “Falco/Ķeizarmežs” basketbolistiem. 

Komentārs
BK “Liepājas lauvas” galvenais treneris Armands Misus:
– Arī šajā mačā atvēlēju daudz spēles laika jaunajiem. Viņiem izdevās parādīt labu sniegumu, taču puišiem vēl ir daudz jāstrādā. Pēc pārtraukuma, šķiet, spēlētāji domāja, ka cīņa jau ir galā un atslābinājās, tādēļ jūrmalniekiem izdevās izlīdzināt rezultātu. Patīkami, ka izskaņā labi nostrādājām aizsardzībā un neļāvām pretiniekam tik ilgu laiku gūt punktus.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz