Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Dzīvnieki meklē jaunas mājas un gādīgus saimniekus

Portāls ”liepajniekiem.lv” turpina rakstu sēriju, stāstot par dzīvniekiem, kuri meklē jaunas mājas un gādīgus saimniekus.

15.01.2022 06:00

liepajniekiem.lv

Kleo

Kaķenīte Kleo patversmē nonāca pagājušā gada decembra vidū. Viņa tika atrasta Republikas ielas daudzdzīvokļu mājas kāpņu telpā, kur iespējams, kāds bija kaķenīti atstājis.

Patversmē vetārste noskaidroja, ka kaķenītei nav mikročipa, tādēļ nekavējoties tika uzsākta kaķenītes saimnieku meklēšanu, ievietojot informāciju gan sociālajos tīklos, gan izvietojot to publiskās vietās, arī vetklīnikās. Bet diemžēl divu nedēļu laikā neviens neatsaucās.

Savu vārdu Kleo ieguva patversmē, jo tas likās vispiemērotākais viņas izskatam un raksturam.

Viņa nedaudz izskatās pēc obesīnas šķirnes kaķa, ir samtaini mīksta spalva, smalka un maza miesasbūve.

Keo ir ļoti inetresants raksturs – viņai ļoti patīk mīļoties, bet tomēr nav uzbāzīga. Ir gudra – patīk novērot cilvēku nelielā attālumā un tikko pamana interesi no cilvēka, iet viņam klāt un cenšas komunicēt, murrājot un glaužoties klāt. Kleo ir ļoti tīrīga. Aptuveni 6,5 mēnešus veca.

Meklē ģimeni, kas novērtēs viņas gudrību un mīļumu un sniegs viņai mīļas mājas.

Pelmenis

Runčuks Pelmenis patversmē nonāca pagājušā gada jūnija sākumā no kaķu kolonijas uz ielas. Uz patversmi atbrauca kritiskā stāvoklī – ļoti izkāmējis, netīrs ar savēlušos kažoku, apsēsts ar parzītiem un skaļi elsojot. Vetārsts konstatēja viņam abpusēju plaušu karsoni, kurš bija krietni progresējis un runča dzīve karājās mata galā.

Bet pateicoties patversmes darbinieku, brīvprātīgo un vetārstu ieguldītajam nesavtīgajam ikdienas darbam un aprūpei, Pelmeni izdevās izglābt.

Pelmenis pateicībā laizīja darbiniekiem un vetārstei rokas par sniegtajām rūpēm un ārstēšanu. Pēc cīņas par savu veselību, sapratis, ka no cilvēka nav jābaidās.

Šobrīd Pelmenis ir atveseļojies un kļuvis par apaļīgu un omulīgu kaķi, kurš labprāt zviln vai guļ. Tādēļ arī viņš tika pie sava vārda.

Pelmenim varētu būt apmēram trīs gadi. Ir tīrīgs un māk nokāroties kastītē. Patīk gan komunikācija ar cilvēku, gan arī mierīga un rāma dzīve, zvilnot kādā ērtā un siltā vietā. Pelmenis noteikti priecāsies par ģimeni, kas visu šo varēs nodrošināt.

Visi dzīvnieki ir sterilizēti, potēti, čipēti un reģistrēti un atrodas LKB”Dzag” Liepājas Dzīvnieku patversmē.

Ja vēlaties iepazīties ar dzīvniekiem, zvaniet pa tālruni 28990174.

LKB ”Dzag” Liepājas Dzīvnieku patversmei var palīdzēt arī sūtot SMS uz labdarības numuru 1881 ar tekstu PAW2, PAW3 vai PAW5 un attiecīgi ziedot 2, 3 vai 5 eiro patversmes iemītniekiem, vai pārskaitot ziedojumu uz biedrības bankas kontu:

Liepājas Kinoloģiskā Biedrība Dzīvnieku aizsardzības grupа
Reģ.Nr.: 40008006232
Konts: LV40HABA000140J037032
BIC/swift kods: HABALV22

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz