Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“Čili pizza” franšīzes turētāja “Tiamo grupa” apgrozījums pērn palielinās par 7,1%

Picērijas “Čili pizza” franšīzes turētāja Latvijā un picēriju īpašnieka “Tiamo grupa” pagājušā gadā strādāja ar 8,047 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7,1% vairāk nekā gadu iepriekš, aģentūrai LETA pavēstīja kompānijā.

“Čili pizza” franšīzes turētāja “Tiamo grupa” apgrozījums pērn palielinās par 7,1%
Foto: Ruslans Šuļga
01.02.2022 14:39

LETA

Šogad uzņēmums plāno apgrozījumu noturēt esošajā līmenī vai, ja epidemioloģiskie apstākļi uzlabosies, pietuvināt 2019.gada rezultātiem, kad “Tiamo grupa” strādāja ar 9,8 miljonu eiro apgrozījumu un vairāk nekā 439 000 eiro peļņu.

Pēdējo divu gadu laikā “Tiamo grupa” investējuši teju divus miljonu eiro jaunu vietu atvēršanā. Vidēji katrā jaunā picērijā tiek investēti 250 000 eiro. Savukārt šā gada mērķis ir attīstīt esošās struktūrvienības visā Latvijā.

“Esam pārliecināti, ka brīdī, kad pandēmija norims, varēsim strādāt pilnvērtīgi un atpelnīt investīcijas. Tomēr, kamēr mūsu dienaskārtību nosaka vīruss, galvenais mērķis ir noturēt finanšu rādītājus esošajā līmenī un spert prātīgus soļus, domājot par uzņēmuma attīstību tuvāko trīs līdz piecu gadu perspektīvā,” saka “Tiamo grupas” valdes priekšsēdētājs Toms Zukulis.

Viņš stāsta, ka šogad uzņēmums vēlas ieviest vairākas inovācijas servisa pilnveidošanai un ērtākai ēdienu pasūtīšanai, kā arī atjaunot interjeru atsevišķiem restorāniem un bāriem. “Arvien lielāku fokusu vēlamies vērst uz darbiniekiem, radot vēl patīkamāku darba vidi,” norāda Zukulis.

Savulaik “Tiamo grupa” sāka darbību ar “Čili Pizza” picēriju Liepājā, un arī patlaban uzņēmums ir šīs franšīzes ņēmējs – kopumā 17 picērijas atvērtas Rīgā, Ogrē, Daugavpilī, Jelgavā, Valmierā un Liepājā. “Tiamo grupā” ietilpst arī restorāni “MO Liepāja”, “Olive”, “Čello” un suši restorāns “Sushi Boom”, kafejnīcas “Lotte Caffe” un “Teātra kafejnīca”, klubs, pludmales bārs un jumta terases restorāns “Cukurfabrik’” Liepājā. “Tiamo grupa” ir viens no lielākajiem nodokļu maksātājiem Kurzemē, un uzņēmumā strādā vairāk nekā 500 darbinieku.

Jau vēstīts, ka “Tiamo grupa” 2020.gadā strādāja ar 7,512 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 23,7% mazāk nekā gadu iepriekš, kā arī ar 352 133 eiro peļņu, kas ir par 19,8% mazāk nekā 2019.gadā, liecina “Firmas.lv” informācija.

Kompānija “Tiamo grupa” reģistrēta 2003.gadā, un tās pamatkapitāls ir 142 268 eiro. Kompānijas īpašnieki ir Aloizs Norkus (80%) un Monta Magone (20%).

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz