Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Jaunie hokejisti turpina cīnīties par medaļām

U15A komanda ar treneri Tomu Konrādu neatlaidīgi turpina cīņu par kausa izcīņu, pašlaik ierindojoties turnīra 1.vietā, taču vēl ir agri spriest-šis ir pirmais gads, kad U15 vecuma grupām norisināsies play-off spēles, kuru rezultātā tiks noteikts Latvijas līderis, portālu informēja Liepājas Sporta Spēļu skolas sabiedrisko attiecību speciāliste Anna Anevica.

Jaunie hokejisti turpina cīnīties par medaļām
Foto: LSSS
07.03.2022 10:40

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

Pagājušajā nedēļā, izbraukumā aizvadīta veiksmīga spēle pret “Baltu Vilkiem”, gūta uzvara ar 3:2, uzvara arī šajā nedēļas nogalē izbraukumā, kad pārliecinoši tika uzveikta “BHC37/Valmiera 2008” ar 8:1. 5 rezultativitātes punkti spēlētājam Dominikam Sadauskam, kurš ir arī rezultatīvākais visā līgā, 16 spēlēs gūti 43 punkti (25+18), pa 3 punktiem Kurtam Kristeram Baumanim – 2.rezultatīvākais līgā, ar 16 spēlēs gūtiem 39 punktiem (23+16) un Ronaldam Miķelsonam, kurš traumas dēļ līgas tabulā pašlaik ir zaudējis līdera pozīciju un nokrities uz 13.vietu – 11 spēlēs gūti 22 punkti (12+10), kas ir ļoti augstvērtīgs rezultāts.

Tikpat apņēmīgi turnīrā cīnās arī JAHL komanda ar treneri Edgaru Branci, pagājušajā nedēļā mājās uzņemot “Daugavpils Ledus Sporta Skolas” hokejistus, gūta uzvara ar 5:2. Izbraukumā šonedēļ uzvaru sērija turpināta ar 9:2, uzveicot “Daugava” hokejistus. Ar 5 rezultativitātes punktiem izcēlās Niks Zīle, 4 punkti Aleksejam Kozlovam.

Ne tik veiksmīga nedēļas nogale U17 puišiem, kuri izbraukumā atzina Daugavpils hokejistu pārākumu(12:3), tāpat, smagi zaudējumi arī U13B un U15B komandām.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz