Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Basketbolistes pārbaudes turnīrā Klaipēdā

Basketbolistes pārbaudes turnīrā Klaipēdā
09.01.2007 18:47

0

Atslēgvārdi

No trīs dienu turnīra Klaipēdā atgriezušās “Liepājas metalurga” basketbolistes, kas četru komandu konkurencē ieņēma trešo vietu. Kā informēja “Liepājas metalurga” trenere Līvija Alpe-Lūka, turnīrā Klaipēdā bez mūsu komandas piedalījās mājinieču vienība “Lemminkainen”, Šauļu klubs “Rūta” un “Cēsu” basketbolistes.

Vienīgo uzvaru mūsu meitenes izcīnīja, spraigā mača galotnē pieveicot Šauļu basketbolistes – 70:64, bet cīņā ar Klaipēdas (39:84) un Cēsu (46:100) komandām liepājnieces cieta smagus zaudējumus, tādējādi turnīrā ieņemot trešo vietu.

Šeit gan jāmin, ka “Liepājas metalurga” basketbolistes uz šo turnīru devās 11 spēlētāju sastāvā, no kurām tikai trīs meitenes – Līga Alilujeva, Ieva Malkevica un Sabīne Niedola – reāli spēlē mūsu vienībā Latvijas Sieviešu basketbola līgā. “Šis turnīrs vairāk bija kā pārbaude jaunajām basketbolistēm, kas pašmāju virslīgas čempionātā vēl nav gatavas spēlēt,” sacīja L.Alpe-Lūka. Trenere atzina, ka šie mači varbūt neesot bijuši veiksmīgi, tomēr jaunajām spēlētājām tā bijusi laba pieredze. Par uzvarētājām kļuva “Lemminkainen” basketbolistes, kas izšķirošajā mačā sīvā cīņā pieveica cēsinieces. 

13.janvārī pulksten 12 sporta zālē “Celtnieks” Latvijas Sieviešu basketbola līgas šā gada pirmo spēli “Liepājas metalurga” meitenes aizvadīs, tiekoties ar “TTT/Rīga” basketbolistēm. 

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz