Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Nolauž laternu

Nolauž laternu
14.01.2007 16:27

0

Atslēgvārdi

12.janvārī ap pusvieniem dienā satiksmes negadījums notika Ganību ielā. Kravas automašīna “MAN”, velkot piekabi, uz kuras atradās ceļamkrāns, un veicot kreisā pagrieziena menevru, ar ceļamkrāna strēli aizķēra laternas stabu. Tas nogāzās uz ielas braucamās daļas. Savukārt vainīgais vadītājs ar visu kravu no notikuma vietas aizbrauca, par negadījumu neziņojot. Policija vainīgo šoferi ir noskaidrojusi.

Reģistrēti vēl vairāki negadījumi, kad to izraisītāji aizbēguši no notikuma vietas. Piemēram, 12.janvārī ap pussešiem pievakarē pagaidām nenoskaidrots šoferis, vadot automašīnu “Audi 100” pa O. Kalpaka ielu, krustojumā ar Flotes ielu neizvēlējās drošu distanci un ietriecās aizmugurē automašīnai “Mercedes Benz”, kas bija apstājusies pie luksofora sarkanā signāla. Sadursmes izraisītājs aibrauca, policija viņu patlaban meklē. Tajā pašā dienā pusstundu pirms pusnakts Zemnieku un Esperanto ielas krustojumā automašīnas “Audi 80” vadītājs, veicot pārkārtošanos, izraisīja sadursmi ar “Opel Vectra”. Bet 13.janvārī ap pusdeviņiem vakarā pagaidām nenoskaidrots šoferis, vadot automašīnu “BMW” pa Ganību ielu, krustojumā ar Dārzu ielu, veicot apdzīšanas manevru, nepārliecinājās par tā drošību un izraisīja sadursmi ar “Audi 200”, kas veica kreiso pagriezienu Dārzu ielā. Arī šajā gadījumā policija meklē vainīgo vadītāju, kurš no notikuma vietas aizbēga. Policija saņēmusi sūdzību arī par kādu “Subaru Impreza” vadītāju, kurš 12.janvārī Celtnieku ielā iepretim 18.namam iebraucis bruģakmeņu žogā, to nogāzis un no notikuma vietas aizbēdzis.

Savukārt 12.janvārī dažas minūtes pēc vieniem dienā automašīnas “VW Passat” vadītājs, izbraucot no Parka ielas uz Brīvības ielu, neņēma vērā ceļa zīmes “Dodiet ceļu!” prasības un izraisīja sadursmi ar autobusu “Volvo B10”, kas pa Brīvības ielu brauca ārā no pilsētas. Negadījumā cieta pats “VW Passat” vadītājs – vīrietis guvis miesas bojājumus un vērsies pēc medicīniskās palīdzības.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz