Sestdiena, 4. maijs Viola, Vizbulīte, Vijolīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

13. augustā notiks “Zivju ielas svētki 2011”

13. augustā notiks “Zivju ielas svētki 2011”
29.07.2011 14:21

Ar devīzi “Izmet enkuru” 13. augustā no plkst. 19.00 liepājniekiem un pilsētas viesiem tiek organizēti jau trešie “Zivju ielas svētki”. Tāpat kā iepriekšējos gadus, arī šogad svētkos iesaistīsies Zivju ielas veikali, TN “Kurzeme”, jaunie uzņēmēji un tirgotāji, piedāvājot pircējiem īpašas svētku cenas, portālu informē viena no pasākuma organizatormēm Daina Vanaga.

Lai iepirkšanos padarītu aizraujošāku apmeklētājiem tiks piedāvāta plaša kultūras programmu visai ģimenei. Atrakcijas bērniem, dažādas radošās darbnīcas, biedrības “Dižvanagi” Mini zoodārza iemītnieki, muzikālie priekšnesumi, jauno izpildītāju konkurss, dejotāji, kā arī pirmo reizi Liepājā krāšņs cirka uzvedums “Burleska”!

“Arī šogad svētkus kuplināt tiek aicināti amatnieki un citi tirgotāji. Īpaši priecāsimies redzēt tirgotājus, kuru preču sortimentā ir zivis vai dominē zivju tēma. No tirgotājiem un pasākuma laikā savāktie līdzekļi tiks ziedoti biedrībai “Dižvanagi” rotaļu laukuma labiekārtošanai”, stāsta D.Vanaga.

Pieteikšanās un sīkāka informācija par tirgošanos pie D. Vanagas pa tel. 63489278, mob.tel. 29194404 vai uz e-pasta adresi – [email protected]. Pieteikties iespējams līdz 10. augustam.

Svētkus organizē Mareks Alberts ar domubiedriem, pasākumu atbalsta Liepājas Kultūras pārvalde.

Uzziņai:
Liepājas pilsētā 18. gadsimtā pie Kuršu laukuma atradies zivju tirgus, kurā vietējie zvejnieki pārdevuši svaigas zivis. Laika gaitā tirgotāji tirgojās arī uz Zivju, Kungu un Stendera ielām, tāpēc laukums starp ielām tika nosaukts par ”Bodīšu laukumu”. Pamatojoties uz šiem vēsturiskajiem faktiem, radās doma par svētku galveno faktoru – vakara izpārdošanu, akcijām un atrakcijām Zivju ielā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz