Pirmdiena, 29. aprīlis Raimonds, Laine, Vilnis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

2000 fotomirkļi no X Skolēnu Dziesmu un deju svētkiem

2000 fotomirkļi no X Skolēnu Dziesmu un deju svētkiem
14.07.2010 18:35

Ar 2000 fotomirkļiem skolēnu dziesmu un deju svētkos atgriezies Liepājas Aleksandra Puškina 2. vidusskolas 10. e klases skolēns Germans Savčišens, kurš vienīgais no Liepājas piedalījās Dziesmu svētkos rīkotajā foto praktikumā.

Foto praktikumā piedalījās divi jaunieši no katra novada, un tā mērķis bija sekmēt skolēnu radošumu un līdzdalību vizuālā materiāla radīšanā par X Skolēnu dziesmu un deju svētkiem.  

Fotopraktikuma laikā notika dažādu dziesmu svētku pasākumu dokumentēšana, fotogrāfijas tika demonstrētas Latviešu biedrības namā un citās svētku pasākumu vietās, tās paliks skolēnu dziesmu svētku vēsturei.

Kā atzīst Germans Savčišens, tā viņam kā iesācējam fotografēšanā bijusi laba pieredze – pavisam viņš sabildējis ap 2000 fotogrāfiju, no kurām atlasījis 300 labākās. Vislabāk jaunajam fotogrāfam padevies fotografēt dažādus dziesmu svētku dalībnieku portretus, netradicionālus mirkļus no svētku ikdienas, svētku gājiena un mēģinājumiem. Rudenī Germans plāno turpināt apgūt fotografēšanas prasmes kādā no Liepājas foto pulciņiem.

Ap 20 labākās fotogrāfijas no Germana Savčišena dziesmu svētku fotogalerijas būs apskatāmas arī Liepājas Domes mājas lapā www.liepaja.lv

Gunta Jākobsone,
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz