Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Aicina pieteikties Kurzemes rokdarbnieku saietam

Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs (LTMKC) aicina rokdarbniekus līdz šā gada 20. jūlijam pieteikties dalībai 10. Kurzemes rokdarbnieku saietā, kas norisināsies 20. augustā Liepājas Latviešu biedrības namā.

Aicina pieteikties Kurzemes rokdarbnieku saietam
Foto: Publicitātes
30.06.2022 18:51

liepajniekiem.lv

Kurzemes rokdarbnieku saiets Liepājā notiks ar mērķi veicināt nemateriālā kultūras mantojuma popularizēšanu un saglabāšanu, rosināt rokdarbnieku profesionālo pilnveidi un pieredzes apmaiņu, informē LTMKC pārstāve Iveta Štelmahere.

Saieta dalībnieks var būt ikviens interesents Latvijā, kam rokdarbi ir vaļasprieks, tomēr jāņem vērā, ka prioritāte būs Kurzemes reģiona rokdarbniekiem, jo vietu skaits pasākumā ir ierobežots.

”Dienas pirmajā pusē saieta dalībniekiem plānota Liepājas iepazīšanas ekskursija, arī savstarpēja iepazīšanās un sarunas pie kafijas tases,” par pasākuma norisi pastāstīja viena no rīkotājām, Tautas lietišķās mākslas studijas ”Kursa” vadītāja Ilma Rubene, ”tad sekos diskusija par cimdu adīšanas tradīcijām Latvijā ”Sieviete un cimds” un Liepājas muzeja etnogrāfiskā fonda prezentācija. Dienas gaitā tiksimies ar Liepājas amatu meistariem ”Amatnieku namā” un lietišķās mākslas centrā ”Dārza iela”. Būs iespēja vērot pašdarināto tērpu skati ”Manis paša radīts”, saieta dalībnieku ekspresizstādi, Liepājas aktrišu apvienības ”Atštaukas” koncertu un dažādas citas interesanta lietas.”

”Rokdarbnieki daudz laika pavada sēdus pie saviem darbiem, tāpēc esam sarūpējuši arī fiziski aktīvu izklaidi, kas dalībniekiem noderēs arī turpmākajā dzīvē un darbā,” atklāj projekta vadītāja Liene Šnipke, ”treneris Rūdolfs Vilsons iemācīs kā pareizi un efektīvi izkustēties vingrošanas nodarbībā ”Vienā ritmā””.

Vairāk par saieta norisi, pieteikšanās kārtību un citiem jautājumiem var uzzināt nolikumā, kas atrodamsLiepājas Tautas mākslas un kultūras centra mājaslapas sadaļā ”Dokumenti/Nolikumi un pieteikumi”. Turpat atrodama arī elektroniskā pieteikuma anketa.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz