Piektdiena, 19. aprīlis Vēsma, Fanija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Aicina pieteikties tautas deju kolektīvus dalībai labdarības koncertā

Aicina pieteikties tautas deju kolektīvus dalībai labdarības koncertā
Foto: Ruslans Šuļga
02.12.2018 18:34

liepajniekiem.lv

Lai veicinātu latviešu tautas dejas – nemateriālā kultūras mantojuma – saglabāšanu un popularizēšanu, bagātinātu Liepājas kultūrvidi, pulcinot labākos tautas deju kolektīvus un ansambļus vienotā koncertā, kā arī ar sabiedrības līdzdalību sniegtu atbalstu Liepājas Tautas deju ansambļa ”Rucavietis” dejotājas četrus gadus jaunajam māsas dēliņam Dāvim, 2019. gada 9. februārī pulksten 18 Liepājas Latviešu biedrības namā tiek organizēts tautas deju labdarības koncerts ”Sadancojam Liepājā 2019.”, informē Liepājas pilsētas pašvaldības iestādes ”Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs” sabiedrisko attiecību un mārketinga projektu vadītāja Iveta Štelmahere.

Projekta vadītāja Selēna Vasiļjeva un koncerta mākslinieciskais vadītājs Justs Celms ir pārliecināti: ”Mēs visi kopā varam ne tikai saglabāt un popularizēt mūsu tautas nemateriālo kultūras mantojumu, bet atbalstīt un palīdzēt mūsu jaunajai paaudzei izaugt par līdzvērtīgiem sabiedrības locekļiem, lai būtu, kam nest šo mantojumu tālāk.”

Dāvis ir īstens enerģijas un kustības iemiesojums – gluži, kā viņa vienaudži. Kopš četru mēnešu vecuma puisēnu piemeklē epileptiskas lēkmes. Gan lēkmes, gan arī līdz šim nozīmētā medikamentu ārstēšana, ietekmējusi puisēna fizisko un garīgo attīstību. Nupat Dāvis atgriezās no Krievijas, kur tika veiktas vairākas pārbaudes un nozīmēta jauna ārstēšana ar medikamentiem un terapiju.

Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs aicina pieteikties dalībai koncertā A un B grupu tautas deju kolektīvus. Pieteikuma anketa pieejama http://www.liepajaskc.lv/nolikumi-2/. Pieteikties var līdz šā gada 14. decembrim.

Vairāk informācijas par koncertu un pieteikšanos var uzzināt Nolikumā, kas atrodams Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra mājas lapā sadaļā ”Nolikumi” vai pie projekta vadītājas Selēnas Vasiļjevas pa tālruni 634 81253.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz