Piektdiena, 3. maijs Uvis, Gints
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Aicina uz dzejas meistardarbnīcu un lekcijām

Aicina uz dzejas meistardarbnīcu un lekcijām
Foto: Egons Zīverts
13.09.2016 12:39

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

Piektdien, 16. septembrī, pēc vasaras pauzes atsāksies Piejūras pilsētu literārās akadēmijas lekciju, semināru un meistardarbnīcu cikls. Ikviens rakstītgribētājs un interesents aicināts apmeklēt dzejnieka Aivara Eipura lekciju un dzejas meistardarbnīcu un Piejūras pilsētu literārās akadēmijas koordinatores Kurzemē, lektores Lindas Zulmanes lekciju ”Kā top teksts? Dzejnieku un rakstnieku radošais process”, portālu informēja Piejūras pilsētu literārās akadēmijas koordinatore Kurzemē Linda Zulmane.

Abas aktivitātes notiks Liepājas Universitātē, Kūrmājas prospektā 13, 118. telpā. Plkst. 16.00 A. Eipurs runās par dzejas vietu literārajā procesā 2016. gada rudenī, dzejas rindu un tēlu, pārrunās mājas darbus, kas tika uzdoti dzejnieka pirmajā meistardarbnīcā februārī. Tie, kas ir radījuši jaunus dzejoļus, varēs tos nolasīt. Meistardarbnīcā būs arī praktiskais darbs uz vietas, kā arī tiks uzdots mājasdarbs.

No plkst. 18.00 L. Zulmanes lekcijā par daiļrades psiholoģijas jautājumiem varēs uzzināt, kā dzejnieki un rakstnieki rada savus darbus, kāds ir to tapšanas process.

Piejūras pilsētu literārās akadēmijas koordinatore mudina jaunos dzejniekus un rakstniekus izmantot izdevību un piedalīties nodarbībās, kas ir bez maksas: ”Rudens ir ražas laiks – ir iespēja gan Piejūras pilsētu literārās akadēmijas nodarbību ietvaros, gan Dzejas dienās un Prozas lasījumos prezentēt savus darbus un apgūt ko jaunu, apmainīties viedokļiem, bagātināt sevi un citus.” 

Plašāka informācija, rakstot uz e-pastu: [email protected]. Projekts ”Piejūras pilsētu literārā akadēmija” pašlaik tiek realizēts sadarbībā ar Latvijas Rakstnieku savienību, Liepājas Universitāti un Ventspils Starptautisko rakstnieku un tulkotāju māju. Projektu pārstāv nodibinājums ”Via Cultura”.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz