Sestdiena, 20. aprīlis Mirta, Ziedīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Aicina uz tikšanos ar rakstnieci Andru Manfeldi

Aicina uz tikšanos ar rakstnieci Andru Manfeldi
24.01.2012 09:37

Piektdien, 27.janvārī, pulksten 18 “Tējas istabā” uz tikšanos aicina romāna “Adata” un grāmatas “Zemnīcas bērni” autore Andra Manfelde.

Rakstniece stāstīs par nulle kā klajā laisto grāmatiņu “Ceļojums uz mēnesi. Ventspils-Visbija-Ventspils”, kā arī dalīsies nākotnes iecerēs un atbildēs uz lasītāju jautājumiem.

Grāmata ir liriski dokumentāls stāsts par laiku, kuru A.Manfelde pavadīja Zviedrijā, Visbijā. Tajā notikumu un izjūtu apraksti organiski savijas ar dzejas rindām, kuras iedvesmojusi Visbija. Andra ir nesen pārcēlusies uz dzīvi Liepājā un pati vēlas jūs uzrunāt:

“Reizēm cilvēki man mēdz teikt: “Kas jūs no mēness nokritusi, vai…” Tāpēc mana pēdējā grāmata “Ceļojums uz mēnesi” tikpat labi varētu saukties “Ceļojums no Mēness”. Par to, ka neparasti skaistais ir tepat, ar roku aizsniedzams, rakstīts grāmatā “Ceļojums uz mēnesi. Visbija – Ventspils – Visbija.”.

Nu jau mēnesi es dzīvoju netālu no Jūras Katedrāles. Palūkojoties šinī betonmāju ainavā ar zelta kupolu vidū, man tā vien liekas, ka baznīca gluži kā tāda cēlmetāla terīne nolidojusi no debesmannas mākoņiem. Priecāšos “Tējas istabā” satikties ar liepājniekiem, jo nu jau mēnesi man gribas katram pretimnācējam sacīt: “Ziniet, es jau arī šeit dzīvoju… Nu un kā te pie jums ir?” Šodien, kad biju kārtējo reizi nomaldījusies, manu galvu pārlidoja trīs gulbji. Gluži kā no sniega taisīti. Arī te, Liepājā, droši vien iet tikpat brīnumaini kā Visbijā. Par to arī parunāsim. Vēl par manu labāko grāmatu “Zemnīcas bērni” un nākamajām grāmatām.”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz