Svētdiena, 5. maijs Ģederts, Ģirts
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Aicina ziedot cepures filmas “Sapņu komanda 1935” masu skatu filmēšanai

Aicina ziedot cepures filmas “Sapņu komanda 1935” masu skatu filmēšanai
06.06.2011 11:21

Atslēgvārdi

Filmas “Sapņu komanda 1935” veidotāji līdz 1.jūlijam aicina ziedot cepures filmas masu skatu uzņemšanai, aģentūru LETA informēja projektu vadītāja Aija Ansone.

Cepures nepieciešams nogādāt uz filmas atbalstītāja “Latvijas Mobilais telefons” abonentu apkalpošanas centriem Rīgā, Valmierā, Ventspilī, Liepājā, Daugavpilī un Rēzeknē. Apkalpošanas centros būs izvietotas speciālas kastes, kurās ievietot cepures.

“Šī ir īstā reize vecajām cepurēm atgriezties dzīvē, jo 20.gadsimta 30.gados galvassega bija nozīmīgs modes aksesuārs, jo sevišķi kungiem. Savukārt, ja basketbola arēnas tribīnēs sēdēs dāmas un kungi attiecīgā laika galvassegās, tas palīdzēs filmai iegūt 30.gadu noskaņu,” stāsta Ansone.

Atnestajai galvassegai var pievienot vēlējumu tās nākamiem valkātājiem. “Ar piedalīšanos filmas “Sapņu komanda 1935” masu skatu uzņemšanā cepuru filmzvaigznes karjera nebeigsies. Visas akcijā ziedotās cepures pēc tam nokļūs “Rīgas Kinostudijas” kostīmu noliktavā un gaidīs savu nākamo uznācienu kameru priekšā,” pauž Ansone.

Iedvesmai un arī tādēļ, lai pārliecinātos, vai cepure atbilst attiecīgā laika modes prasībām, var ielūkoties portālā “draugiem.lv”, “twitter.com” un “facebook.com”, kur informatīvajās lapās par filmu “Sapņu komanda 1935” izveidotas foto galerijas. Tajās var aplūkot arī 30.gadu cepuru paraugus un reģistrēties dalībai filmēšanā.

Kā LETA jau ziņoja, masu skatu dalībnieku filmēšana Rīgas Sporta manēžā notiks no 2.jūlija līdz 4.jūlijam, un tā būs plašākā masu skatu filmēšana pēdējos gados Latvijā.

Šajās dienās Sporta manēža pārtaps par “Palais D’Expositions” Ženēvā, kur Latvijas basketbolisti 1935.gada maijā triumfēja Pirmajā Eiropas basketbola čempionātā. Masu skatu filmēšanā plānots iesaistīt ap 3000 cilvēku.

Ar “Latvijas Mobilā telefona” atbalstu interesentiem masu skatiem iespējams reģistrēties vairākos sociālajos tīklos. Reģistrēties var “http://ej.uz/SKdraugiem”, “http://ej.uz/SKfacebook” un “http://ej.uz/SKtwitter” vai arī, sūtot datus par savu vārdu, uzvārdu un vecumu uz e-pastu “[email protected]”. Materiāla atlīdzība par piedalīšanos masu skatos nav paredzēta.

Jau ziņots, ka filma “Sapņu komanda 1935” būs patriotisks veiksmes stāsts par pirmajām Eiropas meistarsacīkstēm basketbolā 1935.gadā Šveicē, Ženēvā, kur Latvija kļuva par pirmo Eiropas čempionu. Filmas centrā būs Latvijas valstsvienības treneris Valdemārs Baumanis un viņa radītā “Sapņu komanda”.

Filmas režisors ir Aigars Grauba, producents ir Andrejs Ēķis, bet galvenās lomas atveido Jānis Āmanis, Inga Alsiņa, Mārcis Manjakovs, Jānis Vimba, Viktors Ellers, Andris Bulis, Mārtiņš Liepa, Artūrs Putniņš, Mārtiņš Počs, Miķelis Žideļūns, Artūrs Krūzkops, Gints Andžāns, Uldis Norenbergs, Intars Rešetins, Pēteris Gaudiņš, Lāsma Kugrēna un citi.

Filmas “Sapņu komanda 1935” pirmizrāde paredzēta šā gada novembrī.

LETA

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz