Piektdiena, 17. maijs Umberts, Herberts, Dailis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Aizputes muzeja izstāžu zālē atklās izstādi “Iluzionistu teorijas teritorija”

Aizputes muzeja izstāžu zālē atklās izstādi “Iluzionistu teorijas teritorija”
07.10.2008 16:11

Atslēgvārdi

Piektdien, 10.oktobrī, plkst.18 Aizputes muzeja izstāžu zālē atklās divu gados jaunu un dažādi radoši domājošu un darošu mākslinieku – aizputnieka Ģirta Brumsona un liepājnieka Mārtiņa Sīļa – kopizstādi “Iluzionistu teorijas teritorija”, aģentūru LETA informēja Liepājas domes sabiedrisko attiecību speciāliste Anda Bikenberga. “Šīs kopizstādes koncepcijas pamatā ir aptverošā sirreālistiskā veidolā radīta mākslas koptelpa ar nojaušamu sociālo fonu,” uzsvēra Birkenberga.

Fotomākslinieks Mārtiņš Sīlis kopizstādei piedāvās savu fotogrāfiju sēriju “Iluzionista piezīmes”, kas sevī ietver īsas piezīmes par sociāli saspringtām tēmām ar vieglu ironijas devu.

Sīlis kopš 2002.gada ir Liepājas fotostudijas “FOTAST” biedrs, viņš piedalījies vairākās kopizstādēs Latvijā, Lietuvā, Krievijā un Vācijā.

Savukārt multimākslinieks Ģirts Brumsons, kurš patlaban studē Liepājas universitātē mākslas maģistrantūrā, Liepājas Pedagoģijas akadēmijā ieguvis mākslas skolotāja specialitāti.

“Man svarīgi redzēt un sajust cilvēku gan iekšēji, gan ārēji metomorfozes veidā. Šīs sajūtas tad ir pamata koncepcijā, bet, tā kā cilvēks ir sociāla būtne, tad šoreiz šīs paralēles ir vilktas ar sabiedrības dogmām un morāles pamatiem caur mistisko un nesaprasto prizmu. Šo sirreālo konceptu veidoju dažādu attēlojumu veidā. Šajā izstādē tās būs gan grafikas un skulptūras, gan objekti un performances,” sacīja Brumsons.

LETA

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz