Otrdiena, 16. aprīlis Mintauts, Alfs, Bernadeta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Aktieri par godu Starptautiskajai Teātra dienai gatavo koncertu

Aktieri par godu Starptautiskajai Teātra dienai gatavo koncertu
30.01.2013 10:03

27. marts teātriem ir svētki, jo tiek atzīmēta Starptautiskā Teātra diena. Liepājas teātrī par šo dienu tiek domāts jau laicīgi un jau iespējams iegādāties biļetes uz aktieru Teātra dienas koncertu ”Aktiera pirksts NR. 2703”, informē Liepājas teātra literārā padomniece Zanda Borga. Tas izskanēs trīs vakarus pēc kārtas – 26., 27. un 28. martā.

Koncerta programmu ir sastādījis teātra muzikālais vadītājs Normunds Kalniņš un direktors Herberts Laukšteins, izvēloties muzikālos numurus no Liepājas teātra iestudējumiem – gan no tiem, kas joprojām ir aktīvajā repertuārā, gan tiem, kurus vairs nav iespējams noskatīties. Tas nozīmē, ka skatītājus gaida dažādi pārsteigumi un jau daži piemirsti muzikālie numuri, taču tas vēl nav viss. Tiek gatavoti arī dažādi video sižeti, kurus varēs noskatīties koncerta laikā, bet to saturu uzzinās tikai tie skatītāji, kuri apmeklēs koncertu.

”Nelielai intrigai varu atklāt, ka sižetos būs redzami Liepājas domes deputāti,” mīklaini nosmaida Herberts Laukšteins, vairāk nebilzdams ne vārda.

Koncertā aktieri izdziedās un izdejos muzikālos numurus no tādām izrādēm kā ”Vestsaidas stāsts”, ”Ceplis”, ”Malēnieši”, ”Atsaldētais”, ”Šikās kāzas” un daudzām citām, aktrises Agneses Jēkabsones izpildījumā būs iespējams dzirdēt abus tango, ko māksliniece sagatavoja Ziemassvētku koncertam utt.

Koncertu vadīs aktieris Marģers Eglinskis.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz