Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Atklāta Latvijas dabas ainavām veltīta fotoizstāde

Atklāta Latvijas dabas ainavām veltīta fotoizstāde
Foto: Publicitātes
16.11.2016 11:56

liepajniekiem.lv

No šodienas, 16. novembra, tirdzniecības namā “Kurzeme” aplūkojama iepakojuma ražotāja “Tetra Pak” organizēta fotoizstāde ar jogas pasniedzējas un veselīga dzīvesveida entuziastes Inetas Ķirses-Tiesnieces dabas fotogrāfijām, portālu informēja TN “Kurzeme” mārketinga vadītāja Alīna Skangale.

Izstādes mērķis ir vērst sabiedrības uzmanību uz Latvijas dabas daudzveidību, ko varam saglabāt, ikdienā izvēloties produktus videi draudzīgā iepakojumā. Rūpes par dabas ilgtspēju un daudzveidības saglabāšanu uz iepakojuma apliecina FSC® (Forest Stewardship Council) simbols.

“Mežs ir lielisks apliecinājums mūsu vērtībām un ilglaicīgām rūpēm par dabu. Arī cilvēka dzīvē labas pārmaiņas iespējams panākt un saglabāt, veltot tām pūles, laiku un vērību. Manas fotogrāfijas atspoguļo šo vērtību kopumu – dabas bagātības, kas pastāv līdzās pilsētas trokšņiem, un cilvēku mākslu to saglabāt un saudzēt. Tāpēc kopā ar “Tetra Pak” vēlos aicināt ikvienu domāt par to – kā jau šodien rīkoties gudri un veikt pārdomātas izvēles, lai skaisto un bagāto dabas mantojumu nodotu arī nākamajām paaudzēm,” norāda Ineta Ķirse-Tiesniece, fotogrāfiju autore.

“Tetra Pak” Baltijas projektu vadītāja vides jautājumos Marija Slaidiņa atzīmē: “Ikdienas steigā, iespējams, nemaz nepamanām tās dabas bagātības, kas šodien ir mūsu rīcībā un par kurām varam parūpēties, veicot gudras ikdienas izvēles. Mēs, “Tetra Pak”, rīkojam šo izstādi, lai rosinātu ikvienu pievērst uzmanību videi draudzīga iepakojuma  izvēlei. Šodien Latvija ir viena no zaļākajām valstīm pasaulē, un, lai šo vērtību saglabātu arī nākamajām paaudzēm, aicinām ikdienā izvēlēties kartona iepakojumu ar FSC marķējumu.”

Fotoizstādē būs aplūkojami 8 lielformāta attēli. Izstāde skatāma TN “Kurzeme” 3. stāvā līdz 1. decembrim.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz