Svētdiena, 19. maijs Sibilla, Teika, Lita
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Atslēdz sirdi Ziemassvētkiem TN “Kurzeme”

Atslēdz sirdi Ziemassvētkiem TN “Kurzeme”
10.12.2012 12:19

Atslēgvārdi

12., 13., 14. un 19., 20., 21. decembrī no plkst. 17.00 līdz 19.00 TN ”Kurzeme” 3. stāvā darbosies (būs atvērta) īpašā Ziemassvētku noskaņu telpa, kurā ikvienam interesantam būs iespēja baudīt radošu darbošanās atmosfēru, piedalīties meistarnīcās*, klausīties, piedzīvot un padzert tēju ar rūķiem, informē TN “Kurzeme” mārketinga speciāliste Daina Vanaga.

Šī ir lieliska iespēja pievērsties mazajiem pirmssvētku darbiņiem – eglīšu rotu, apsveikuma kartiņu un mazu dāvaniņu veidošanai, piparkūku recepšu vai dekorēšanas stila nolūkošanai, svētku smaržas un kopā būšanas piedzīvošanai.

Straujiem soļiem tuvojas Ziemassvētki, lai padarītu gaišāku un krāspilnu šo pirms svētku laiku, aicinām Jūs kopā ar ģimeni apmeklēt mūsu ieskaņas pasākumu ciklu ”Atslēdz sirdi Ziemassvētkiem”: 

12. decembris PIPARKŪKU DIENA. Piparkūku un eņģelīšu darbnīcas, plkst. 17.30 uzstājas E. Melngaiļa Liepājas mūzikas vidusskolas audzēkņi.
13. decembris EŅĢEĻU DIENA. Dažādu materiālu, formu un veidu eņģelīšu darināšana, plkst. 17.15 uzstājas E. Melngaiļa Liepājas mūzikas vidusskolas audzēkņi.
14. decembris APSVEIKUMU DIENA. Apsveikumu darbnīcas un sirsnīgākā apsveikuma konkursiņš, plkst. 17.00 uzstājas Liepājas jaunie ģitāristi Ineses Sērdienes vadībā. Paņem līdzi savu īpašo un tradicionālo ”pie eglītes” skaitāmo dzejolīti!
19. decembrī PIPARKŪKU DIENA. Piparkūku un eņģelīšu darbnīcas. Muzikāli priecēs Liepājas Valsts tehnikuma meiteņu ansambli un jaunā dziesminiece Sandra Jurberga.
20. decembris LIELĀ ROTAĻU DIENA. Rotaļas, dejas, rotaļas, rotaļas.
21. decembris SNIEGA DIENA. Sniegavīru un sniegpārslu meistarošana, kā arī dažādas aktīvākas un mazāk aktīvas lietas, plkst. 17.45 uzstājas studija “Skani”.  

Darbosies atraktīvais fotostūris, kurā pirmajās dienās būs fotogrāfs, bet droši varat ņemt līdzi arī savus fotoaparātus vai citas ierīces ar ko iemūžināt sevi, savus draugus un radus!

Visi pasākumi ir bez maksas.  

Paldies par atbalstu restorānam ”Barons Bumbier’s” par tēju, veikaliem ”Divi Plus”, ”Pus12”, ”Cipollino” par lielākām un mazākām veicināšanas dāvaniņām! 

* meistarnīcas – vieta, kur darbošanās tiek veikta meistarojot.  Darbība, kas veido jau tikpat kā profesionālus un pavisam noteikti unikālus meistardarbus!

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz