Sestdiena, 20. aprīlis Mirta, Ziedīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Bērni un jaunieši radošajās darbnīcās radīs savu ”Zelta griezumu”

Bērni un jaunieši radošajās darbnīcās radīs savu ”Zelta griezumu”
24.04.2008 16:34

0

Atslēgvārdi

Liepājas mākslas dienu ”Zelta griezums” ietvaros 3.maijā Liepājas mākslas vidusskolā Alejas ielā 18 un J.Čakstes laukumā notiks ierastas un neparastas radošās darbnīcas bērniem un jauniešiem, kā arī atvērto durvju dienas visās mākslas skolas nodaļās. Jaunums Liepājas mākslas vidusskolā ir RAKU tehnoloģijas izmantošana māla apdedzināšanā. Apdedzināšanas darbi tiek veikti ar speciālu gāzes iekārtu.

Keramikas nodaļas pasniedzēji ir sagatavojuši īpašus paraugdemonstrējumus un aicina visus interesentus uz nelielu šovu.

Metāla izstrādājumu dizaina nodaļa, savukārt, ir sagatavojusi vienreizēju iespēju visiem radošo darbnīcu apmeklētājiem izkalt katram pašam savu laimes monētu ar mākslas dienu ”Zelta Griezums” logo.

Pasākuma laikā būs iespēja katram izgatavot savu masku. Šī ir īpaša masku gatavošanas tehnika, kur katram interesentam uz sejas tiek likta ģipša marle, tā iegūstot sejas formas. Pēc masku izgatavošanas, tās būs iespējams arī apgleznot. Šo iespēju apmeklētājiem piedāvās reklāmas interjerdizaina nodaļa.

Ādas izstrādājumu dizaina nodaļa apmeklētājiem piedāvās īpašu grāmatiņu iesiešanu. Nodaļas pasniedzēju vadībā, no krāsaina papīra katrs pats varēs izgatavot grāmatiņas pēc savas gaumes.

Interesanta solās būt arī stikla apgleznošanas darbnīca. Šajā darbnīcā būs iespēja no stikla mājiņām kopīgi veidot Liepāju. Katram dalībniekam jāapglezno savs stikla namiņš. Bezkrāsainā stikla mājiņas un namiņi pirms tam būs sagatavotas īpašās krāsnīs.

Bērnu mākslas skolas pedagogi piedāvās radošo darbnīcu apmeklētājiem izgatavot no māla dažādas figūras un piedalīties zīmēšanas un gleznošanas procesā. Būs iespēja izmēģināt gleznošanu uz molberta.

Radošās darbnīcas notiek mākslas dienu ”Zelta griezums” ietvaros un šajā dienā visiem interesentiem ir iespēja apmeklēt arī Liepājas mākslas vidusskolas nodaļu atvērto durvju dienu. Katra nodaļa ir sagatavojusi darbu izstādes. Būsiet laipni gaidīti Liepājas mākslas vidusskolā un nodaļās – Alejas iela 18, Toma iela 23/25,  Zivju iela 4/6 no pulksten 10.00 – 15.00. Aplūkojama arī izstāde Izstāde LMV izstāžu galerijā ”Gaitenis Alejas 18”.

Kristīna Kandevica,
SIA ”Aģentūra Baringtons K” sabiedrisko attiecību speciāliste

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz