Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Biedrības namā būs skatāma trīs mākslinieku kopizstāde

Biedrības namā būs skatāma trīs mākslinieku kopizstāde
Foto: liepajniekiem.lv
29.05.2019 13:54

liepajniekiem.lv

Sestdien, 1.jūnijā, pulksten 16 Liepājas latviešu biedrības namā tiks atklāta trīs daudzpusīgu mākslinieku kopizstāde ”trijstūris”, kurā apskatāmas Ievas Rupenheites, Jāņa Kupča un Vara Siliņa dažādās tehnikās veidotie darbi, informē mākslinieks Varis Siliņš.

Izstādē piedalās Ieva Rupenheite, kas ir gan dzejniece, gan māksliniece. I. Rupenheite studējusi Latvijas Mākslas akadēmijas Pedagoģijas nodaļā, kur ieguvusi bakalaura grādu mākslā un plašākai sabiedrībai ir atpazīstama ar sevis veidotajiem dzejoļiem. Arī Jānis Kupčs līdzīgi abiem pārējiem māksliniekiem ir dēvējams par plaša profila speciālistu, kurš nodarbojas ar gleznošanu un keramiku, kā arī ir pārstāvējis Latviju Eiropas keramiķu izstādē. Papildus tam mākslinieks strādā arī par mākslas pedagogu un ir studējis gan Igaunijā, gan Latvijā. Varis Siliņš ir scenogrāfs, rakstnieks un mākslas pedagogs, kurš Latvijas Mākslas akadēmijā ieguvis izglītību scenogrāfijas apakšnozarē, kā arī Liepājas Universitātē studējis rakstniecību.

Visus māksliniekus vieno savstarpēja draudzība, kas ir pamats tam, kādēļ I. Rupenheite un J. Kupčs neatteica veidot kopizstādi ar V. Siliņu. Izstāde būs daudzveidīga ne tikai tādēļ, ka tajā būs vērojami dažādu mākslinieku atšķirīgie rokraksti, bet būs apskatāmi gan akrila, gan eļļas, gan eļļas pasteļu un pat keramikas mākslas darbi, kas kopumā veidos jauktu tehniku izstādi ar aptuveni 15 dažādiem mākslas darbiem.

Izstāde Liepājas latviešu biedrības nama Izstāžu galerijā būs skatāma līdz 28. jūnijam.  

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz