Ceturtdiena, 28. marts Ginta, Gunda, Gunta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Ciemosies Rīgas Krievu teātris

Ciemosies Rīgas Krievu teātris
05.01.2013 07:06

Atslēgvārdi

Februārī Liepājas teātrī viesosies Rīgas Krievu teātris, piedāvājot liepājniekiem noskatīties divas izrādes. 22. februārī būs iespēja novērtēt melodrāmu “Ceļinieki naktī”, kas ir Dmitrija Astrahana, prēmijas “Ņika” laureāta, neatkarīgais projekts. Pirmizrāde iestudējumam bija pērn 8. decembrī.

Pirmo reizi 20 gadu ilgās laulības laikā Kuprijanovu pāris nokļūst situācijā, kuru bez pārspīlējuma var saukt par anekdotisku. Sieva neuzticīgo vīru šokē ar paziņojumu, ka parādā nav palikusi: naktī, vilciena kupejā… “Es drīkstu, bet tu – ne!” iesaucas satriektais vīrs, un sāk noskaidrot, vai sieva pateikusi patiesību, vai vienkārši vēlas sariebt vīram. Jebkurā izmeklēšanā ir vajadzīgi liecinieki, un tie ilgi nav jāmeklē – tie ir klāt un pēc labākās sirdsapziņas samudžina lietu. Vai laulātie varēs tikt skaidrībā ar šo stāstu, paši ar sevi un ar zaudēto mīlestību? Vai tā patiesi ir zudusi?

Lomās ir Jakovs Rafalsons, kas kā viesmākslinieks spēlējis arī Liepājas teātrī, Igors Čerņavskis, Oļegs Teterins, Tatjana Lukašenkova, Dana Čerņecova vai Anastasija Timošenko.

 23. februārī rādīs režisora Mihaila Gruzdova iestudēto izrādi “Viss par sievietēm”. Rakstnieks Miro Gavrans ir romānu, stāstu un lugu autors – pats pieprasītākais horvātu dramaturgs pēdējo 15 gadu laikā, turklāt ne tikai savā dzimtenē, bet arī ārzemēs. Viņa lugas tulkotas 25 valodās un jau ir notikušas vairāk nekā 150 pirmizrādes dažādās pasaules pilsētās, arī Liepājā. Lugā “Viss par sievietēm” Miro Gavrans ar viņam raksturīgo humoru attēlo mīlestību, draudzību, karjeru, vientulību, bēdas un prieku – spilgti un spraigi stāsta par sievietes likteni un dvēseli. Šajā iestudējumā spēlē aktrises Anastasija Timošenko, Jeļena Sigova un seriāla “Ugunsgrēks” zvaigzne Veronika Plotņikova.

“Kurzemes Vārds”

Rīgas Krievu teātrī “Ceļinieki naktī”…

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz