Pirmdiena, 6. maijs Didzis, Gaidis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Ciklā “Ārpus kadra” kultūrvietas “Pegaza pagalms” viesistabā viesosies aktieris Jānis Paukštello

Otrdien, 17. oktobrī, pulksten 19 Liepājā, “Pegaza pagalma” viesistabā notiks pavasarī aizsāktā pasākumu cikla “Ārpus kadra” turpinājums, kurā viesosies aktieris Jānis Paukštello un latviešu kinofilma “Mans draugs – nenopietns cilvēks”, informē SIA “Liepaja Music” pārstāvji.

Ciklā “Ārpus kadra” kultūrvietas “Pegaza pagalms” viesistabā viesosies aktieris Jānis Paukštello
Foto: Publicitātes
10.10.2023 10:13

LETA

Atslēgvārdi

Filmas režisors ir Latvijas kino klasiķis Jānis Streičs, kurš pirmo plašāko popularitāti iekaroja tieši ar šo sadzīves komēdiju – “Mans draugs – nenopietns cilvēks”, kurai iepriekš neviens tādus panākumus neprognozēja.

Šis darbs ir arī veiksme Latvijas kinomākslai, jo ar filmu Streičs atklāj jaunu aktiera talantu – Paukštello naivā ideālista Arvīda lomā.

Pasākuma “Ārpus kadra” laikā apmeklētājiem būs iespēja skatīt filmas fragmentus un tikties ar vienu no šīs filmas aktieriem – Paukštello, kurš izpildīs dziesmas no kinofilmas un dalīsies atmiņu stāstos gan par filmas aizkadriem, gan par režisoru Streiču un to, kas patiesībā filmā ir palicis no viņa sākotnējās idejas, gan par leģendāro latviešu aktieri Ēvaldu Valteru.

Ar Paukštello sarunāsies Maija Kalniņa. Savukārt par muzikālo saturu pasākumā rūpēsies mūziķi Normunds Kalniņš, Roberts Dinters un Mārtiņš Zujs.

“Pirmie pasākumi ciklā “Ārpus kadra” pierādīja, ka šāda satura un formāta notikumi mūsu apmeklētājiem ir ļoti saistoši un interesanti. Tāpēc priecājamies, ka varam uzsākto turpināt un Liepājas kultūras ēdienkartē piedāvāt ko iepriekš nebijušu,” par pasākumu cikla notikšanu vēsta rīkotāji.

“Pegaza pagalma” viesistabas durvis apmeklētājiem atvērtas stundu pirms pasākuma, no pulksten 18.

Pasākumu sērija “Ārpus kadra” iespējama, pateicoties Liepājas Kultūras pārvaldes, Kurzemes plānošanas reģiona un “Kinopunkts” atbalstam.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz