Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Dejas, lielais gājiens un kopīga dziedāšana nedēļas nogalē

Dejas, lielais gājiens un kopīga dziedāšana nedēļas nogalē
02.06.2011 12:42

Šarmantais un spilgti tērptais pāris – Lielmutis Fricis un Lielmute Marta jau šīs nedēļas nogalē aicina ikvienu pie sevis ciemos Liepājā. Neparasti notikumi un jautri piedzīvojumi sagaida gan mazuļus, kas vēl nestaigā, gan visus pārējos dziedāt un dejot gribošos bērnus un viņu vecākus, jo 4. un 5. jūnijā notiks krāšņi svētki visai ģimenei.

Pirms trīs gadiem Liepājā ieradās Fricis un Marta, lai kopā ar liepājniekiem un pilsētas viesiem svinētu svētkus, priecējot bērnus, viņu vecākus un vecvecākus. Šogad Fricis un Marta Liepājā ieradīsies ar piepūšamā balona palīdzību, bet dažādas organizācijas jau vairākas nedēļas iepriekš palīdzējušas veidot svētku programmu.

Ģimenes svētku neatņemama sastāvdaļa ir lielais svētku gājiens. Ikviens, kurš vēlas piedalīties gājienā, tiek aicināts no pulksten 15:00 pulcēties pie Liepājas teātra, lai Lielmuša Friča un Lielmutes Martas pavadībā pulksten 16:00 dotos gājienā cauri Liepājai un Jūrmalas parku.

Ģimenes svētku neatņemama sastāvdaļa ir arī lielā sadejošanās. Pulksten 17:00 ”Daugavas” palīgstadionā sāksies Liepājas bērnu un jaunatnes centra organizēti deju svētki, kur piedalīsies 66 deju kolektīvi no Liepājas pilsētas un tuvējiem novadiem ar 1320 dejotājiem vecumā no trīs  gadiem līdz pat sirmam vecumam. Lai pasākums būtu vēl krāšņāks un visām gaumēm interesantāks, deju svētkos piedalīsies  3 mūsdienu deju studijas ar 200 dejotājiem.

Savukārt par šī gada svētku krāšņāko un vērienīgāko notikumu solās kļūt lielā sadziedāšanās. Ikviens tiek aicināts Liepājas Rožu laukumā pulksten 14:00, lai kopā dziedātu komponista Imanta Kalniņa dziesmas. Svētdien Liepājā solījis ierasties arī pats komponists, lai kopā ar liepājniekiem un pilsētas viesiem svinētu savu 70. dzimšanas dienu.

Krista Kalnarāja,
LPPI “Kultūras pārvalde” Attīstības projektu vadītāja

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz