Trešdiena, 24. aprīlis Nameda, Visvaldis, Ritvaldis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Dejotājus aicina pieteikties tautas deju festivālam “Rudens nāca sētiņā”

Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs un vidējās paaudzes deju kolektīvs ”Vaduguns” Kristīnes Jaunbrūnas vadībā aicina vidējās paaudzes deju kolektīvus līdz 29. septembrim pieteikties dalībai tautas deju festivālā ”Rudens nāca sētiņā”.

Dejotājus aicina pieteikties tautas deju festivālam “Rudens nāca sētiņā”
Foto: Publicitātes
09.09.2022 12:31

liepajniekiem.lv

Festivāls norisināsies 22. oktobrī Liepājas Latviešu biedrības namā. Tā mērķis ir uzturēt Dziesmu un Deju svētku tradīciju kā dzīvu un unikālu kultūras vērtību starpsvētku periodā, pulcēt vienkopus Latvijas deju kolektīvus, sekmējot dejotāju radošo iniciatīvu un sociālās līdzdalības aktivitāti, informē kultūras centra pārstāve Iveta Štelmahere.

Dienas gaitā festivāla dalībniekiem ieplānotas dažādas aktivitātes kā, piemēram, dalība intelektuālā spēlē ”Zinu, bet minu”, kur žūrija vērtēs ne tikai zināšanas un katras komandas vizuālo koptēlu, bet arī līdzjutēju aktivitātes.

Pulksten 17 Liepājas Latviešu biedrības nama Lielajā zālē notiks koncerts, kas būs sagatavots ņemot vērā festivāla dalībnieku pieteiktās dejas, no kurām viena ir atbilstoša tēmai ”Rudens nāca sētiņā” – ražas laiks, talka, lauku sēta u.tml.

Ar festivāla nolikumu var iepazīties Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra mājas lapas sadaļā ”Nolikumi un pieteikumi”. Turpat atrodama arī pieteikuma anketa.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz