Sestdiena, 18. maijs Inese, Inesis, Ēriks
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Foto: Liepājā skatāmas Alekseja Naumova pasaules ainavas un Karostā gleznots jaundarbs

Liepājas koncertzālē ”Lielais dzintars” atklāta latviešu gleznotāja un mākslas pedagoga Alekseja Naumova spilgto un krāsaino gleznu izstāde ”Vīnogulāji, dārzi, parki un citas ainavas”, kas aicina aplūkot plašo pasauli mākslinieka acīm. Izstāde bez ieejas maksas būs skatāma līdz 25. septembrim mākslas telpā “Civita Nova”, informēja koncertzāles sabiedrisko attiecību speciāliste Anita Lazdeniece.

16.07.2022 17:54

liepajniekiem.lv

”Man ir prieks izstādīt savus darbus šeit. ”Lielajā dzintarā” esmu pirmo reizi. Telpas ir lielas, tādēļ te ir vieta lielām bildēm, daži darbi sasniedz trīs metrus, daži pat vairāk. Man patīk krāsa un šeit, varētu teikt, ir tādi mazi un lieli krāsu sprādzieniņi un redzamas krāsas, kas mani saista gan Itālijā, gan Francijā, gan Amerikā, gan arī Āzijā, taču arī šeit (Latvijā) es atrodu spilgtas, brīnišķīgas krāsas. Gleznoju es visu darbus uz vietas – ne no fotogrāfijām un principā es arī neskicēju – iesāku ar krāsu un tveru mirkli,” par saviem darbiem un radīšanas procesu izstādes atklāšanā pastāstīja Aleksejs Naumovs.

Izstādes atklāšanā klātesošajiem bija iespēja ne tikai skatīt 33 Alekseja Naumova darbus, bet arī dzirdēt stāstus par vairākām amizantām situācijām, ar kurām mākslinieks sastapies gleznojot savus darbus.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz