Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Gatavojas iestudējuma izrādīšanai viesnīcā

Gatavojas iestudējuma izrādīšanai viesnīcā
21.03.2009 07:04

“Sajūtas, kā jau pirms jebkura jauna pasākuma –, ar trīcošu sirdi gaidām, kā iedzīvotāji uzņems to, ka Liepājas teātra izrādes varēs skatīties viesnīcā,” staigājot pa viensīcas “Promenade Hotel” konferenču zāli “Hika spīķeris”, kur rīt tiks piedāvāts noskatīties izrādi “Noslēpumainās variācijas”, sacīja Liepājas teātra direktors Herberts Laukšteins. Direktors dzirdējis, ka daudziem šķietot nesavienojami, ka izrādes rādīs viesnīcā.

Bet H.Laukšteins uzsver, ka viesnīcas konferenču zāle ir ļoti piemērota vieta mazo formu iestudējumiem. Liepājas teātra direktors uz šo vietu bija arī atvedis scenogrāfu Mārtiņu Vilkārsi, lai viņš to novērtētu. M.Vilkārsis secinājis, ka “Hika spīķerī” droši varētu parādīt sešas izrādes no Liepājas teātra pašreizējā repertuāra. Turklāt, lai tās viesnīcā rādītu, nebūtu nekas papildus jāiegādājas. Viņš arī norādīja, ka “Hika spīķera” zālei ir vairāki plusi, viens no tiem – var variēt ar skatuves un skatītāju sēdvietu novietojumu.

Rīt viesnīcā “Promenade Hotel” skatītāji varēs vērot Liepājas teātra galvenā režisora Mārtiņa Eihes izrādi “Noslēpumainās variācijas”, bet aprīļa sākumā iecerēts parādīt “Medusmēnesi”, kura režisore ir Anita Sproģe. H.Laukšteins sacīja, ka Liepājas teātris izrādes viesnīcā “Promenade Hotel” varētu piedāvāt noskatīties katru sestdienu un tādējādi sniegt liepājniekiem un pilsētas viesiem iespēju nedēļas nogalēs gan baudīt mākslu, gan satikt draugus, paziņas un kolēģus, tādējādi labi pavadot laiku un gūstot pozitīvas emocijas.

Inita Gūtmane,
“Kurzemes Vārds”

Liepājas teātra direktors Herberts Laukšteins norāda, ka viesnīcas “Promenade Hotel” konferenču zāles interjers ir piemērots, lai tajā rādītu teātra izrādes.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz