Trešdiena, 24. aprīlis Nameda, Visvaldis, Ritvaldis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Iemirdzēsies pilsētas skaistākā rota – svētku egle

Iemirdzēsies pilsētas skaistākā rota – svētku egle
Foto: Liepājas pašvaldība
29.11.2019 07:09

liepajniekiem.lv

Svētdien, 1.decembrī, no pulksten 17 Rožu laukumā iedzīvotāji aicināti uz pilsētas egles atklāšanu. Liepājniekus un pilsētas viesus pasaku zemē aizvedīs krāšņs mūzikls par Skaistuli un Briesmoni, kas stāstīs par patiesajām svētku vērtībām un to, kā tās atrast steidzīgajā ikdienā.

Uzvedumā uzstāsies Liepājas teātra aktieri – Everita Pjata-Gertnere skaistules lomā, aktieris Viktors Ellers briesmoņa lomā, aktieris Kaspars Kārkliņš galma pārziņa lomā. Par muzikālo noformējumu rūpēsies orķestris, komponista Jāņa Strazda vadībā.

Mūziklā būs klausāmas gan visiem labi zināmas latviešu dziesmas, gan pirmatskaņojumi. Ar pārsteidzošu deju priekšnesumu priecēs dejotāji, pieckārtējie Latvijas čempioni sporta dejās Marts Puniņš un Dana Jākobsone, kā arī Latvijas čempioni junioru grupā Oļegs Bērziņš un Anna Bērziņa.

Tostarp no pulksten 17 mazie liepājnieki un viņu vecāki aicināti apmeklēt trīs Apburtās pils istabas un apgūt kādu jaunu prasmi vai izbaudīt piedāvātās izklaides.

Tradicionāli apmeklētāji aicināti doties ciemos pie Ziemassvētku vecīša. No pulksten 16 līdz 19 ikviens varēs gan iesēsties vecītim klēpī, gan pastāstīt par saviem kvēlākajiem sapņiem un kopā nofotografēties.

Tāpat no pulksten 16 līdz 19 visiem būs iespēja iegādāties un nobaudīt dažādus ēdienus un našķus. Organizatori būs parūpējušies arī par bezmaksas tēju.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz