Ceturtdiena, 16. maijs Edijs, Edvīns
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Izstādes “Zemes diena” labāko darbu ekspozīcija LOC Rožu zāles vestibilā

Izstādes “Zemes diena” labāko darbu ekspozīcija LOC Rožu zāles vestibilā
21.05.2010 11:07

Latvijas vidusskolēnu foto un eseju konkursa izstādes “Zemes diena” labāko darbu ekspozīcija būs aplūkojama no 24.maija Liepājas Olimpiskā centra Rožu zāles vestibilā.

Sākot ar 2010. gada 24. maiju, Liepājas Olimpiskajā centrā būs aplūkojama izstāde “Zemes Diena”. Izstādes mērķis ir veicināt sabiedrības interesi par pasaules vides problēmām un to novēršanas iespējām, kā arī veicināt saudzīgu attieksmi pret pasauli.

Izstāde “Zemes diena” sastāvēs no vidusskolēnu foto un eseju konkursa labākajiem darbiem. Darbu autori tika aicināti aplūkot šo tēmu no ilgtspējīgas attīstības pamatnostādņu viedokļa un sniegt savu skatījumu uz vides saudzēšanas iespējām no individuālā skatu punkta.

Izstāde tapusi sadarbībā ar Ilgtspējīgas Attīstības aģentūru,  Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru,  Pasaules Dabas fondu, ASV vēstniecību u.c. projekta partneriem un būs aplūkojama Liepājas Olimpiskā centra Rožu zāles vestibilā līdz 4.jūnijam.

Zemes diena tiek plaši atzīmēta ASV un visā pasaulē. Pirmoreiz tā tika atzīmēta 1970. gadā un tajā piedalījās dalībnieki no diviem tūkstošiem koledžu un universitāšu, ap desmit tūkstošiem dalībnieku no pamatskolām un vidusskolām, kā arī vairāki tūkstoši kopienu visā ASV teritorijā, kas izpaudās kā pavasarīgās miera demonstrācijas par dabas vērtību saglabāšanu.

Jaroslavs Romanovičs,
Eiropas Komisijas “Europe Direct” informācijas centra
Rīgā koordinators

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz