Svētdiena, 19. maijs Sibilla, Teika, Lita
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Jauniešu mājā atklās topošā mākslinieka Vladislava Davidenko veidotu izstādi

Jauniešu mājā atklās topošā mākslinieka Vladislava Davidenko veidotu izstādi
Foto: Publicitātes
29.11.2016 11:24

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

Ceturtdien, 1. decembrī, pulksten 17:00 Liepājas Jauniešu mājā tiks atklāta topošā mākslinieka Vladislava Davidenko gleznu izstāde. Ar liepājnieka radītājiem darbiem ikviens varēs iepazīties divu nedēļu garumā – līdz 15. decembrim, portālu informēja Liepājas BJC jauno žurnālistu pulciņa dalībnieki Diāna Urbāne, Ketija Narkēvica-Narēvica un  Niklāvs Zahars.

Izstādē būs iespējams apskatīt vairāk kā 10 gleznas, kuras veidotas dažādās mākslas tehnikās. Vislabāk māksliniekam patīk darboties ar akrila krāsām un akvareli. Radot gleznas izstādei, Vladislavs iedvesmojies gan no dabas, cilvēkiem, gan arī no filmām un mūzikas. Vladislavs savos darbos izsaka savas emocijas – viņš glezno gan portretus, gan dabu, kā arī veido abstraktās mākslas darbus.

Vladislavam jau 8. klasē sākusi interesēt māksla, it īpaši mācību stundās, kad ir bijis garlaicīgi.  Nopietnāk glezniecībai Vladislavs pievērsies tikai 2013 gadā, kā arī papildus apguvis gleznošanu pie mākslinieka Gunta Otaņķa. Šī nebūs pirmā mākslinieka izstāde, jau iepriekš viņa darbi tika izstādīti Liepājā, viesu namā ”Jugend”. Jaunais mākslinieks sola, ka šī izstāde noteikti nebūs pēdējā, jo Vladislavs savu nākotni noteikti grib saistīt ar mākslu.

Vladislava hobiji ir arī muzicēšana un fotografēšana. “Ne vienmēr varu izteikt savas sajūtas gleznojot, tāpēc meklēju vēl citus veidus, kā parādīt savas domas un sajūtas.”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz