Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Jūlijā izsludinās šogad otro kultūras projektu konkursu

18. jūlijā tiks izsludināta projektu iesniegšana otrajam kultūras projektu konkursam. Liepājas Kultūras pārvalde aicina Liepājas kultūras un radošā sektora pārstāvjus iesniegt idejas atbalsta saņemšanai.

Jūlijā izsludinās šogad otro kultūras projektu konkursu
Foto: Publicitātes
01.07.2022 14:04

liepajniekiem.lv

Elektroniskos pieteikumus konkursam varēs iesniegt līdz 7. augustam.

”Gada sākumā, izsludinot kultūras projektu konkursu, informējām, ka šogad tiks organizēts tikai viens konkurss, tomēr kopīgi ar pašvaldības vadību rasta iespēja piešķirt finansējumu tieši Liepājas sabiedrisko organizāciju atbalstam, rīkojot vēl vienu projektu atlasi līdzfinansējuma piešķiršanai. Līdz ar to otrā kultūras projektu konkursa nolikums paredz dalību tikai Liepājas kultūras jomas nevalstiskā sektora organizācijām. Tas šoreiz būs svarīgākais nosacījums, lai piedalītos konkursā un saņemtu atbalstu projektam,” uzsver Liepājas Kultūras pārvaldes vadītājs Juris Jirgens.

Otrs svarīgākais vērtēšanas kritērijs joprojām būs idejas oriģinalitāte un vērtība Liepājas kultūras dzīvei, kā arī liepājnieki kā galvenā projekta idejas mērķauditorija.

Kopējais finansējums projektu konkursam ir 50 000 eiro. Saskaņā ar nolikumu Kultūras pārvaldes piešķirtā līdzfinansējuma apjoms vienam projektam būs no 1000 līdz 4000 eiro.

Informācija par projektu konkursa rezultātiem tiks publiski izziņota pēc 24. augusta. Projektu realizācijas periods plānots no 2022. gada 1. septembra līdz 2023. gada 28.februārim.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz