Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Karostā apskatāma dzīvās un augošās kultūras izstāde ”LabiChampi”

Karostā apskatāma dzīvās un augošās kultūras izstāde ”LabiChampi”
05.02.2007 11:46

0

Atslēgvārdi

No februāra līdz pat jūnijam galerija ”K. Māksla?” Atmodas bulvārī 6, Liepājas Karostā kļūs par interaktīvas,  procesā bāzētas izstāžu zāles/mākslas eksperimentu telpu. Tajā tiks darināti un būs apskatāmi dažādi ar dzīvo un augošo sēņu kultūru saistīti objekti: video darbi, organiskās arhitektūras skices un idejas, grafikas darbi, apģērbu zīmološanas darbnīcas eksperimentālie brīnumi, kā arī dažādi audio materiāli, ar kuru palīdzību apmeklētājiem būs iespēja izsekot slepeniem sēņošanas maršrutiem gan Karostas vidē, gan tuvākā un tālākā apkārtnē.

Ikvienam apmeklētājam būs iespēja izstāstīt savus sēņošanas piedzīvojumu stāstus, dalīties zināšanās par sēņu kultūru. Sākot no februāra otrās puses galerijā darbosies arī sēņu TV. Sēņu interesenti un ar sēnēm aizrautie mākslinieki laipni lūgti līdzdarboties. Ar laiku izstāde augs un mainīsies, vieni darbi nomainīs citus, tie saplūdīs jeb tieši otrādi šķelsies utt.

No 19. februāra galeriju apdzīvos franču arhitektūras studentu radošā darbnīca, ko vadīs arhitektu un mākslinieku apvienība EXYZT no Parīzes, kas nodarbosies ar urbānās kultūras izpēti un veidos arhitektoniski mākslinieciskus objektus.

Augošās izstādes kulminācija – paši dzīvās un augošās kultūras svētki ”LabiChampi” notiks 1. – 3. jūnijā, kad Franču pavasara Jauno mediju programmas ietvaros[1], kas tiek organizēta sadarbībā ar 9. jauno mediju festivālu ”Māksla + Komunikācijas” militārās arhitektonikas, urbānā dizaina un dzīvās dabas krustpunktā Liepājas Karostā notiks Francijas arhitektu un mākslinieku kolektīva EXYZT un Kultūras un informācijas centra K@2 veidotās mākslas instalācijas un izstādes/objekta ”Sēņu jumts” inaugurācija topošajā Karostas Mākslas centra ēkā (Cēsu rotas ielā 2).

Līdz šim augošās izstādes tapšanu un radošās darbnīcas atbalsta EXYZT, PASSERELLE V, K@2,  Liepājas domes Kultūras pārvalde.

K@2 Labichampi darba grupa

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz