Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Karostā jau trešo gadu notiks Lāčplēša dārza svētki

13. augustā no pulksten 14 līdz 19.30 Karostā notiks jau trešie Lāčplēša dārza svētki, informē biedrības ”Baringtons K2” pārstāve Baiba Vigule.

Karostā jau trešo gadu notiks Lāčplēša dārza svētki
Foto: Publicitātes
03.08.2022 17:54

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

Lāčplēša dārzs atdzīvosies no pulksten 14 ar programmu uz lielās skatuves, kur uz lustīgiem dančiem aicinās Rucavas lauku kapela “Paurupīte”. To 14.50 turpinās talantīgo Liepājas pilsētas 2. mūzikas skolas audzēkņu koncerts, ko pulksten 15.30 noslēgs Edijs Šnipke ar akustisko soloprogrammu.

Pulksten 16 bērnus iepriecinās Liepājas ceļojošā leļļu teātra “Maska” muzikālā izrāde “Šņāpuļa piedzīvojumi”, bet pulksten 16.50 uz skatuves kāps atraktīvais Tom Simo ar grupu.

Parka teritorijā svētku laikā darbosies radošās darbnīcas – mazais leļļu teātris kopā ar Liepājas Neatkarīgo teātri, masku darināšana un pasaku rakstīšana kopā ar Liepājas rakstniekiem, varēs aplūkot LMMDV Bērnu mākslas skolas audzēkņu darbu izstādi, apskatīt Zemessardzes sarūpēto ekipējumu un tehniku, bet jauniešu teritorijā pie rotaļu laukuma darbosies klinšu kāpšanas siena ar instruktoru, Jaunsardzes centra sagatavotās tūrisma aktivitātes.

Lāčplēša dārza literātu teltī radoši darboties aicinās Piejūras pilsētu literārās akadēmijas dalībnieki Gundega Rezevska, Valentīns un Inga Vlasova, kuri piedāvās lasījumus un dažādas radošas aktivitātes lieliem un maziem, piemēram, pasaku klausīšanos un sacerēšanu, dziesmu klausīšanos un līdzdziedāšanu, kā arī rokdarbus un pat diskusiju. Būs iespēja apgūt dažus vārdus ukrainiski un iepazīties ar ukraiņu tautas pasakām.

Pulksten 15 uz mazās skatuves uzstāsies “Workout Generation” ielu vingrotāji ar paraugdemonstrējumiem, ko no pulksten 15.15 līdz 18 nomainīs jaunie mūzikas talanti.

Tāpat svētku laikā varēs pielikt savu roku ziedu paklāja “Laika upe” veidošanā, darbosies mājražotāju un amatnieku tirdziņš, kā arī parka bufete.

Lāčplēša dārzā svētku noslēdzošā daļā pulksten 18 sagaidāmi jau par tradīciju kļuvušie titula “Karostas spēka cilvēks” ieguvēju sumināšana un Jūras spēku orķestra koncerts (diriģents virsleitnants Andris Rasmanis).

Šogad kopā ar mājiniekiem uzstāsies soliste – spēcīgās balss īpašniece no Lietuvas Kristina Jatautaite enerģiskā programmā ar populārām džeza melodijām jaunās aranžijās.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz