Svētdiena, 19. maijs Sibilla, Teika, Lita
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Kultūras pārvalde izsludina Kultūras balvu

Kultūras pārvalde izsludina Kultūras balvu
17.01.2012 14:15

Liepājas Kultūras pārvalde izsludina pieteikšanos Gada balvai kultūrā, informē pārvaldes Attīstības projektu vadītāja Krista Kalnarāja.

Balvas pretendents var būt gan fiziska, gan juridiska persona (kolektīvs, individuāls sasniegums, pasākums vai norise). Balvas pretendenta darbībai jābūt cieši saistītai ar Liepāju. Pieteikums jāiesniedz Liepājas Kultūras pārvaldē līdz 3.februārim pulksten 12.

2011. gada 29. septembrī Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks ir apstiprinājis nolikumu, kas nosaka kārtību, kā tiek izsludināta Liepājas Gada balva kultūrā.

Liepājas Gada balva kultūrā ir iedibināta, lai īpaši izceltu kādus izcilus sasniegumus kultūrā, īstenotās inovatīvās un kreatīvās idejas vai aktivitātes, kas Liepājas kā kultūras pilsētas tēlu nostiprinājušas Latvijā un ārpus tās robežām.

Pretendentus balvai var izvirzīt gan fiziskas, gan juridiskas personas, pamatojot pretendenta sasniegumus ar aprakstu un materiāliem, kas šo sasniegumu pierāda (diplomi, goda raksti, publikācijas masu medijos utt.).

Liepājas Gada balvas kultūrā balvu fonds ir 3000 lati, kas var tikt sadalīti starp trīs vai vairākiem balvas ieguvējiem. Vērtēšanas komisijas priekšsēdētāja ir Liepājas pilsētas Domes pastāvīgās Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja, kas šobrīd ir Liepājas pilsētas domes  priekšsēdētāja vietniece Silva Golde.

Pieteikumus Liepājas Gada balvai kultūrā līdz 3.februārim pulksten 12:00 ir jāiesniedz Liepājas Kultūras pārvaldē (Liepājas Latviešu biedrības nama, 2. Stāvā, 96.kabinetā).

Ar nolikumu iespējams iepazīties mājas lapā www.liepajaskultura.lv sadaļā ”Liepājas Gada balva kultūrā”.

Foto: Laine Zeile

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz