Piektdiena, 3. maijs Uvis, Gints
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Kur aiziet: Kapteinis Banga aicina uz svētkiem

Kur aiziet: Kapteinis Banga aicina uz svētkiem
Foto: Publicitātes
13.07.2018 07:09

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

Sestdien, 14. jūlijā Liepājā un visā Latvijā norisināsies Jūras svētki. Uz Liepājas promenādi un tās tuvāko apkārtni ar daudzveidīgu un plašu programmu aicinās kapteinis Banga. Līdzās dažādām muzikālām norisēm un svētku tirdziņam notiks arī kuršu vikingu liellaivu sacensības un to darināšanas meistardarbnīcas, netradicionālas sporta spēles, Jūras spēku flotiles kuģu apskate un citas lietas. Visas dienas garumā būs pieejamas vairākas skatuves un aktivitātes laukumā pie koncertzāles ”Lielais dzintars”, Liepājas promenādē, Juliannas pagalmā un pie Muitas māja. 

Piektdiena, 13.jūlijs

Jauns tūrisma objekts Redans Karostā darbojas jau kopš 5.jūlija, taču 13.jūlijā pulksten 16 notiks objekta oficiālā atklāšana, kā laikā apmeklētāji tiks iepazīstināti ar Liepājas cietokšņa vēsturi un uzzinās par Brīvības cīņu norisi 1919. gada novembrī.  

Pulksten 21 kultūrvietā ”Kursas Putni” notiks pasākums ”Liepāja-Austrālija-Liepāja”, kurā būs dzirdams Austrālijas ģitārista koncerts un ceļojumu stāsti.

Pludmales kafejnīcā “Vēju dārzs” šovakar viesus izklaidēs Artis Ābele. 

Mūzikas klubā “Fontaine Palace” muzicēs grupa “CanZone”.

Sestdiena, 14.jūlijs

Pulksten 12 Liepājas Latviešu biedrības namā norisināsies prāta spēle “Simtgades kauss Liepājā”. Spēlē var piedalīties ikviens un dalība pasākumā ir bez maksas. Spēļu sērija veltīta jautājumiem, kas saistīti ar Latviju, tās vēsturi un kultūru, un pasākuma mērķis ir kopējas svētku sajūtas veidošana, nedaudz citādā veidā svinot Latvijas simtgadi.

No pulksten 16 līdz 18 Liepājas Jauniešu mājā interesenti varēs apgūt veģetāro burgeru pagatavošanas noslēpumus. Meistarklasi vadīs liels Ajurvēdas fans un pavārs Alvis Zeļģis, kurš piedāvās izbaudīt sātīgus veģetāros burgerus un pagatavot tos pašiem.

Aktīvās atpūtas parks “BB wakepark” oficiāli atklās piepūšamās ūdens atrakcijas “BB water fun”.

Koncertzālē “Lielais dzintars” rītvakar pulksten 19 tenora Jura Vizbuļa koncerts “Rezignācija”. Koncerta programmā izvēlētas gan visu iemīļotās , gan retāk atskaņotās Emīla Dārziņa solodziesmas.

 Pludmales kafejnīcā “Vēju dārzs” muzicēs Jānis Šteinbergs.

Pulksten 9 Beberliņos sāksies sacensības “Liepājas īriens”. Tajās apvienoti skriešanas, peldēšanas un airēšanas elementi. Distances kopējais garums apm 1,7 km, bērniem no 6 līdz 12 gadu vecumam 500m.

Svētdiena, 15.jūlijs

Jūrmalas parkā svētdien pulksten 12 bērnu rīts ar Liepājas ceļojošo leļļu teātri “Maska” un izrādi “Ezīša stāsts”.

Trešdienās un sestdienās no pulksten 21 līdz 23 iespējams baudīt romantisku noskaņu Liepājas saulrietā, izbraucienu ar katamarānu un mūziku uz ūdens. Vietu rezervācijai un papildus informācijai telefona numurs 26470868 un e-pasts: [email protected].

 Plašāks pasākumu plāns pieejams afišā. 

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz