Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Latvijas un Liepājas kultūras objektus var iepazīt maršrutā “Atrastā Latvija”

Uzsākot informatīvo kampaņu “Atrastā Latvija”, Kultūras ministrija iepazīstināja ar no jauna izveidotajiem un atjaunotajiem teju 60 kultūras un dabas mantojuma objektiem visā Latvijā, kuru starpā ir arī trīs Liepājas pilsētas kultūras vērtības – koncertdārzs ”Pūt, vējiņi!”, interjera muzejs ”Hoijeres kundzes viesnīca” un Sv. Trīsvienības katedrāle.

Latvijas un Liepājas kultūras objektus var iepazīt maršrutā “Atrastā Latvija”
Foto: Liepājas pašvaldība
03.06.2021 18:39

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

Liepājas apkārtnē ceļotāji aicināti novērtēt pārmaiņas Bernātu dabas takās, Grobiņas arheoloģiskajā ansamblī, Vērgales muižā un Pāvilostā, kur izbūvēta pretplūdu promenāde.

Kultūras ministrijas pārstāve Edīte Matuseviča informē, ka kampaņas laikā, līdz pat 5.septembrim, iedzīvotājiem būs pieejama tīmekļvietne www.atrastalatvija.lv, kurā iespējams uzzināt vairāk par atjaunotajiem un jaunuzceltajiem kultūras un dabas mantojuma objektiem, tajos veiktajiem ieguldījumiem, gūt praktisku informāciju par objektu apmeklējumu un piedalīties Latvijas atrašanas spēlē.

Visi jaunie Latvijas objekti sarindoti septiņos kultūras un dabas mantojuma ceļos, tūrisma maršrutos, kas caur pagātni palīdzot ceļotājam ieraudzīt Latvijas šodienu. Liepāja iekļauta maršrutā “Brīvības ceļš”.

Kultūras ministrija aicina būt atbildīgiem un, apmeklējot objektus, ievērot valstī spēkā esošos epidemioloģiskās drošības pasākumus. Šobrīd visus objektus iespējams aplūkot no ārpuses, iekštelpu apmeklējums būs atkarīgs no epidemioloģiskās situācijas valstī, par ko iedzīvotāji tiks informēti.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz