Ceturtdiena, 2. maijs Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Leļļu teātris aicina uz pamācošām izrādēm

Leļļu teātris aicina uz pamācošām izrādēm
11.10.2010 12:02

Atslēgvārdi

Liepājas leļļu teātris aicina mazos skatītājus sestdien 16. oktobrī pulksten 12.00 uz otro pirmizrādi “Vinnijs Pūks” , kuru ir iestudējusi  leļļu teātra aktrise Lita Belte, un tā ir viņas debija režijā.

Izrādei par pamatu ir ņemta Valda Pavlovska leļļu luga, kas rakstīta pēc Alana Milna grāmatas motīviem, un tā liks vecākiem pakavēties jaukās bērnības atmiņās, bet bērniem būs kā jauks un mīļš atklājums.

Tikko pulkstenis nosit divpadsmit reizes, uz galda atdzīvojas pasaku tēli… Mežs, kurā mājo labsirdīgais lācītis Pūks, ir visvisādu pārsteigumu, piedzīvojumu un pārpratumu pilns. Pūks un viņa draugi nokļūst dažādās neticamās ķibelēs, bet, protams, galu galā, pateicoties draudzībai,  viss beidzas labi.

Izrādē skan jaukas un mīļas Ungara Savicka komponētas dziesmas, lelles veidojusi skulptore  Marga Austruma, bet  dekorāciju vietā tiek izmantotas ikdienā lietojamas sadzīviskas lietas.

Pasaku tēlos iedzīvosies Signe Apse, Dace Doroškēvica, Lita Belte un Dainis Laugalis.

Savukārt, svētdien 17. oktobrī pulksten 12:00 Liepājas leļļu teātrī notiks izrāde ‘’Eņģeļu pasakas’’.

”Eņģeļu pasakas” ir aizkustinošs stāsts par puisēnu, kurš sastrīdas ar savu māmiņu un dusmās aiziet no mājām…,bet ceļā norisinās dažādi notikumi, kuri liek puisēnam saprast patiesās vērtības. Puisēna ceļā blakus visu laiku atrodas kāds eņģelis, kurš virza zēnu uz pareizā ceļa, ļaudams pašam saprast, ka māmiņa katram ir vismīļākā un vistuvākā. Šis stāsts ir vienlaikus gan nopietns un aizkustinošs, gan jautrs un nedaudz komisks. Vieglu notikumu gaitu ir radījusi izrādes režisore un māksliniece Gintare Radvilavičiūte no Lietuvas

Pēc izrādes, kā jau ierasts ģimenes rītos, iesim rotaļās.

Ieeja uz pasākumiem: bērniem – 1,50 Ls, pieaugušajiem – 2,00 Ls. Biļetes iepriekšpārdošanā – Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojā.

Liepājas Leļļu teātris

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz