Piektdiena, 17. maijs Umberts, Herberts, Dailis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Lielmutis Fricis un Lielmute Marta aicina piedalīties ģimenes pastaigu spēlē

Lielmutis Fricis un Lielmute Marta aicina piedalīties ģimenes pastaigu spēlē
24.05.2012 13:36

2. un 3. jūnijā Lielmutis Fricis un Lielmute Marta kopā ar veikalu tīklu K-rauta aicina uz Jūrmalas parku piedalīties Lielmušu ģimenes pastaigu spēlē, kuras laikā jāsavāc 10 zīmodziņi no desmit dažādām radošajām darbnīcām.

Darbnīcas nodrošina K-rauta, Liepājas bērnu un jauniešu centrs, Latvijas Valsts Policijas Prevencijas pārvalde, organizācija ”Ceļa meklētāji”, cirks ”Beztemata” un ceļojošais leļļu teātris ”Maska”, apstiprina Liepājas Kultūras pārvaldes attīstības projektu vadītāja Krista Kalnarāja.

Šogad sadarbībā ar veikalu tīklu K-rauta ir izveidota aktīva atrakcija ģimenēm un bērniem – Lielmuša Friča un Lielmutes Martas pastaigu karte. Lai karti aizpildītu, jāpiedalās 10 dažādās darbnīcās gan 2. jūnijā no 12:00 līdz 15:00, gan 3. jūnijā no 10:30 līdz 16:00. Zīmodziņus varēs iegūt šādās darbnīcās: 

– Friča un Martas koka auto un buru laivu izgatavošanas darbnīcā, kurā būs jāizgatavo koka auto vai buru laiva un jāsacenšas trasē (darbnīca būs pieejama 2. jūnijā)
– Friča un Martas krītiņu darbnīcā – tajā katrs varēs uz asfalta uzzīmēt savu Frici un Martu (darbnīca būs pieejama 2. un 3. jūnijā)
– Friča un Martas krāsojamajā darbnīcā – būs iespēja izkrāsot mazākas un lielākas Lielmušu figūriņas (darbnīca būs pieejama 2. jūnijā)
– Saules un vēja ķērāju darbnīcā – tajā jāizgatavo katram sava saulīte vai vējš un jāiekarina kopējā vides objektā (darbnīca būs pieejama 2. jūnijā)
– Lielmušu Lecamponiju stafetē (darbnīca būs pieejama 2. un 3. jūnijā)
– Lielmušu dārznieku darbnīcā – tajā būs iespēja katram pašam iestādīt savu puķīti. (darbnīca būs pieejama 2. un 3. jūnijā)
– Lielmušu fotosalonā – kurā varēs uzpucēties, izveidot savu tēlu un nofotografēties (darbnīca būs pieejama 2. un 3. jūnijā)
– Stikla burciņu un filca figūriņu darbnīcā – līdzi jāpaņem sava stikla burciņa vai glāzīte, kuru varēs apgleznot vai no filca izveidot kādu figūriņu (darbnīca būs pieejama 3. jūnijā)
– Dziedot dziesmas, dejojot vai kā citādi izdaroties kopā ar cirku ”Beztemata” vai ceļojošo leļļu teātri ”Maska” (Darbnīca būs pieejama 3. jūnijā 10:30 – 14:00)
– Policijas meistardarbnīcā ”Droša vasara – Tava vasara” – kurā varēs piedalīties dažādās stafetēs, vai salikt puzli, lai pārbaudītu savas zināšanas ceļu satiksmes drošībā. (Darbnīca būs pieejama 3. jūnijā)

Lielmuša Friča un Martas pastaigu spēles darbnīcas varēs atpazīt pēc Lielmušu zilā kaķa. Spēles beigās varēs saņemt Lielmušu ģimenes Drauga diplomu, kā arī dažādas pārsteiguma balvas.

Atgādinām, ka no 1. līdz 3. jūnijam Liepājā jau ceturto reizi notiks svētki visai ģimenei ”Lielmutis Fricis un Lielmute Marta”. Bērni un viņu vecāki varēs piedalīties radošās darbnīcās, sadziedāties ar lielo kori, sadejoties lielajā dejā, piedalīties lielajā gājienā, iet rotaļās un izpriecāties atrakcijās! Aktivitātes notiks gan Liepājas Rožu laukumā, gan Jūrmalas parkā trīs dienu garumā.

Visas aktivitātes svētku ietvaros ir bezmaksas.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz